Κατάρες, σπρωξίματα και παραλίγο μπουνιές στη Σάντος για Καζού!

Αιτία για καβγά αποτέλεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Καζού. Σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Σάντος, Χοσέ Κάρλος Πέρες με τον εκπρόσωπο του αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού λίγο έλειψε να πέσουν μπουνιές, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lance.com.br ο διοικητικός ηγέτης των «ψαριών», όπως αποκαλείται η Σάντος, έσπρωξε σε κάποια φάση τον Άντρερσον Φραγκίσκο, ο οποίος εκπροσωπεί τον Καζού. «Οι αναφορές όσων ήταν στη συζήτηση, αναφέρουν ότι υπήρχε ένταση, φωνές και κατάρες», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Αιτία του τσακωμού ήταν η άρνηση της Σάντος να δώσει στον Καζού την ελευθέρας του για να μετεγγραφεί από τώρα στην Μπράγκα με την οποία έχει συμφωνήσει για συνεργασία από την 1 Ιανουαρίου 2020, όταν και μένει ελεύθερος από την ομάδα της Βραζιλίας.

Ο Καζού δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Πέμπτης και πλέον τέθηκε εκτός πλάνων του Χόρχε Σαμπάολι. Πάντως, το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς αρνήθηκε δύο φορές πρόταση της Σάντος για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας που λήγει στο τέλος του ημερολογιακού έτους (31 Δεκεμβρίου).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ