aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚαταγγέλνει τον ΑΠΟΕΛ για απλήρωτους μισθούς: «Αντιεπαγγελματική ομάδα»

Καταγγέλνει τον ΑΠΟΕΛ για απλήρωτους μισθούς: «Αντιεπαγγελματική ομάδα»

«Πυρά» από την Ταμάρα Γκραντ (γυναίκα του καλαθοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Κίτον Γκραντ) κατά της διοίκησης των γαλαζοκίτρινων, η οποία υποστηρίζει ότι οι Αμερικάνοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας είναι απλήρωτοι.

Μάλιστα, σημειώνει ότι η αιτιολογία από τους διοικούντες ήταν ότι δεν δόθηκαν λεφτά από την ποδοσφαιρική εταιρεία και έτσι δεν μπορούν να τους δώσουν όσα τους οφείλουν.

Αναλυτικά τα tweets: «Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Αλέξανδρος Ασπρής και ο πρόεδρος της ομάδας Μάριος Χαραλάμπους αρνούνται να πληρώσουν τους Αμερικανούς παίκτες της ομάδας με την δικαιολογία ότι η ποδοσφαιρική ομάδα δεν τους έχει πληρώσει και δεν μπορούν να δώσουν τα λεφτά που χρωστούν στους παίκτες τους. Σύμφωνα με το συμβόλαιο με το σωματείο του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να πληρώνονται κανονικά. Σήμερα η ομάδα έστειλε επιστολή στους παίκτες για να τους ενημερώσει ότι θα πρέπει να πληρώσουν όλες τις ημέρες που θα μείνουν στη Λευκωσία από την τσέπη τους εφόσον μείνουν περισσότερο από το συμβόλαιό τους. Δεν θα ήμασταν σε αυτή την κατάσταση αν το σωματείο ΑΠΟΕΛ και ο πρόεδρός του πλήρωναν για να μπορούμε να πάμε πίσω στην Αμερική στις οικογένειές μας. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και περιμένουμε αυτή την αντιεπαγγελματική ομάδα να πληρώσει εκείνα που μας χρωστάει. Όχι τα μισά αλλά όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ