aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚατ’ ευφημισμόν ντέρμπι (αποτελέσματα στο βόλεϊ/pics)

Κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι (αποτελέσματα στο βόλεϊ/pics)

Παιγνίδια για έναν ρόλο αποδείχθηκαν οι τρεις (από τους τέσσερις) αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας. Στο πιο σημαντικό παιγνίδι της ημέρας, ο Παφιακός πήρε άνετη νίκη με 3-0 σετ επί της Σαλαμίνας, ενώ η Δερύνεια άλωσε το «Σπύρος Κυπριανού» επίσης με 3-0 την ΑΕ Καραβά.

Τέλος την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ με 3-0 επί του Παραλιμνίου. Το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» αναβλήθηκε, λόγω του αυριανού αγώνα των πρασίνων στη Σλοβενία, κόντρα στη Λουμπλιάνα. Ο αγώνας ορίστηκε από την ΚΟΠΕ για το ερχόμενο Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 19:00.

ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-0

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της αγωνιστικής (μετά την αναβολή βέβαια του Ομόνοια – Ανόρθωση) ο Παφιακός απέναντι στη Σαλαμίνα. Η ομάδα της Πάφου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Αμμοχώστου και πήρε τη νίκη με 3-0. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις και διαθέσεις τους και δεν άφησαν τους ερυθρόλευκους να πάρουν ανάσα και το πρώτο σετ τέλειωσε με 25-14 για τον Παφιακό. Στο δεύτερο σετ η Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ήταν και πάλι οι γηπεδούχοι που με πείσμα έφτασαν στο 2-0 με 25-22, και στο τρίτο σετ απλά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους κερδίζοντάς το με 25-14.

POKKA AE ΚΑΡΑΒΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. 0-3

Η Αναγέννηση Δερύνειας σε ένα ακόμα παιγνίδι έδειξε πως φέτος είναι αποφασισμένη για όλα. Η ακριτική ομάδα, αντιμετώπισε εκτός έδρας την Pokka ΑΕΚ Καραβά και άφησε «άγαλμα» την αντίπαλό της, μέσα στο «Σπύρος Κυπριανού», αφού επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-0. Δεν ήταν τόσο η νίκη, όσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε για τη δερυνειώτικη ομάδα που φέτος πάει από το καλό στο καλύτερο. Οι μετέπειτα νικητές πήραν το πρώτο σετ 25-15 και το ίδιο εύκολα έκαναν το 2-0 με 25-17. Ακόμα πιο εύκολα ήταν τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, στο τρίτο σετ όπου με 25-12 ολοκλήρωσαν την εκτός έδρας επιτυχία τους.

ΑΠΟΕΛ – ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ 3-0

Ο ΑΠΟΕΛ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έκαμψε την αντίσταση του Παραλιμνίου και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση και στα τρία σετ, 25-13, 25-16 και 25-14 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ