aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαρώ: «Πάμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια»

Καρώ: «Πάμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια»

Δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ, όπως ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ο Ανδρέας Καρώ, που τόνισε όμως ότι είναι σημαντικό ότι οι γαλαζοκίτρινοι κράτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός έδωσε παράλληλα σύνθημα νίκης ενόψει του ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, το οποίο όμως δεν θα κρίνει κάτι γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια, τόνισε.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Καρώ:

Για τα δυο πρόσωπα του ΑΠΟΕΛ: «Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν και είναι σημαντικό που πήραμε έναν βαθμό εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τις οδηγίες και τις αλλαγές του προπονητή που άλλαξαν την ομάδα προς το καλύτερο: «Ότι μας πει ο προπονητής το κάνουμε και δίνουμε το 100%».

Για το ντέρμπι «αιωνίων»: «Πάντα είναι μεγάλο ντέρμπι όπου και αν είναι οι δυο ομάδες. Δεν θα κρίνει κάτι γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για τη θέση του και που τον βολεύει περισσότερο: «Δεν έχω πρόβλημα όπου μου πει ο προπονητής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ