aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαρώ: «Ένας λόγο που επέστρεψα ήταν ο Πουρσαϊτίδης, στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Καρώ: «Ένας λόγο που επέστρεψα ήταν ο Πουρσαϊτίδης, στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Ως έναν από τους λόγους που επέστρεψε στην Κύπρο χαρακτήρισε τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Σάββα Πουρσαϊτίδης, ο Ανδρέας Καρώ, μιλώντας στην κάμερα της Cablenet. Τόνισε παράλληλα οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να φτιάξουν ένα κράμα που να χτυπήσει πρωτάθλημα, αφού αυτός είναι ο στόχος του ΑΠΟΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Καρώ:

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Επιστρέφω στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ και νιώθω ότι είμαι έτοιμος για να δώσω πολλά στη νέα μου ομάδα, που έχει απαιτήσεις για το καλύτερο. Ένας λόγος που επέστρεψα, ήταν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, με τον οποίο συνεργάστηκα στη Νέα Σαλαμίνα».

Για τη χημεία της άμυνας: «Στον ΑΠΟΕΛ ήρθα για να αγωνιστώ, όμως θα το κρίνει ο προπονητής εάν το αξίζω. Υπάρχει ανταγωνισμός και είναι πολύ σημαντικό στοιχείο αυτό».

Για τη συμμετοχή στην Εθνική: «Είχα μία άτυχη στιγμή στο ντεμπούτο μου, όμως συνεχίζω να αγωνίζομαι και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, θέλω να παίζω βασικός, κάτι που θα το εξασφαλίσω εάν είμαι καλός με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θα φτιάξουμε ένα κράμα για να «κτυπήσουμε» την κούπα. Είμαστε στο σωστό δρόμο και σίγουρα θα πάμε καλύτερα από την περσινή περίοδο. Ο στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι το πρωτάθλημα, αλλά για να γίνει αυτό, θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ