aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καρλάο, είπες "όχι" σε άλλoυς για να πας εκεί που αγαπάς»

«Καρλάο, είπες “όχι” σε άλλoυς για να πας εκεί που αγαπάς»

Τρισευτυχισμένος για τον πελάτη του Ρομπέρτο Καρλάο, είναι ο γνωστός μάνατζερ Αλεσάντρο ντα Σίλβα. Μέσω Instagram αποθεώνει τον Βραζιλιάνο στόπερ του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κόντρα στην Βιιτόρουλ συνδύασε την επιστροφή του έπειτα από εφτά μήνες, με γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ είναι στο παιχνίδι και για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ειδικά γι’ αυτό το παιδί. Καρλάο Κρουζ είσαι αλήθεια ξεχωριστός. Μετά που είπες όχι σε διάφορες προτάσεις, αποφασίσαμε να έρθουμε στον ΑΠΟΕΛ όπου νιώθεις καλά και χαρούμενος για να βοηθήσεις αυτό το κλαμπ», τονίζει και σημειώνει:

«Στην επανεμφάνισή σου σκόραρες το γκολ που οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην παράταση, που έδωσε αυτοπεποίθηση και τελείωσε την πρόκριση με το 4-0. Συγχαρητήρια για την επιστροφή σου στον ΑΠΟΕΛ έστω και με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο και αυτή η σεζόν να είναι επιτυχημένη όπως ήδη είχες στο πρόσφατο παρελθόν σου. Συγχαρητήρια ΑΠΟΕΛ, συγχαρητήρια Καρλάο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ