aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ Κύπρου«Καρφί» από τον Μιχαήλ προς ΑΠΟΕΛ: «Πέρασε να σου δώσουν το κυπελλάκι...»

«Καρφί» από τον Μιχαήλ προς ΑΠΟΕΛ: «Πέρασε να σου δώσουν το κυπελλάκι…»

Ο πρόεδρος του μπασκετικού Απόλλωνα Δημήτρης Μιχαήλ, «επιτίθεται» στον ΑΠΟΕΛ για θέμα της μείωσης των ξένων καλαθοσφαιριστών στο πρωτάθλημα. Με ανάρτησή του στο Facebook ισχυρίζεται ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρει όλους τους έμπειρους Κύπριους καλαθοσφαιριστές και ζητάει περαιτέρω μείωση ξένων.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μιχαήλ:

«Δηλαδή ρε ΑΠΟΕΛ πήρες όλους τους Κύπριους καλαθοσφαιριστές και τώρα θες νέα περαιτέρω μείωση ξένων καλαθοσφαιριστών; Πέρασε καλύτερα από την ομοσπονδία να σου δώσουν το κυπελλάκι του πρωταθλητή από τώρα να τελειώνουμε. Ντροπή μόνο ντροπή.

Υ.Γ. Τουλάχιστον ελπίζουμε να μας καλύψετε τα έξοδα των συμβολαίων των ξένων που έχουμε κλείσει και λόγω της εξυπνάδας σας θα πρέπει εμείς να ακυρώσουμε και να πληρώσουμε. Θα σας στείλουμε τα σχετικά συμβόλαια και τα τιμολόγια, που είστε “έξυπνη” ομάδα και σας παρακαλώ κανονίστε τα. Ας βοηθήσει και η ομοσπονδία αν δεν τα έχετε. Ευχαριστούμε προκαταβολικά. Μόνο Αποέλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ