aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαρέ από Ντελατόρε και 4-0 ο ΑΠΟΕΛ τον Ερμή

Καρέ από Ντελατόρε και 4-0 ο ΑΠΟΕΛ τον Ερμή

Ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε ήταν σε τρελά κέφια. Στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό του ΑΠΟΕΛ με τον Ερμή, ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του (4-0). Σκόραρε μία φορά στο πρώτο μέρος (41΄) και άλλες τρεις στο δεύτερο (61΄, 78΄, 84΄). Το τελευταίο, μάλιστα, ήταν με σουτ από κέντρο του γηπέδου!

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό φιλικό ματς με τη Δόξα.

Ξεχώρισε η πρώτη συμμετοχή του Καρλάο σε φιλικό τεστ προετοιμασίας, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να αγωνίζεται στο πρώτο μέρος. Τη θέση του με την έναρξη της επανάληψης πήρε ο Κωνσταντίνου. Αυτή ήταν και η μοναδική αλλαγή.

Ο Ρόμο ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Καρλάο, Ιωάννου, Αλεξάνδρου, Βούρος στην άμυνα, οι Αρτυματάς, Βινίσιους, Αλωνεύτης, Νατέλ στο κέντρο και λίγο πιο μπροστά οι Εφραίμ, Ντελατόρε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ