aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καραβίδας» και παίκτες αποθεώνουν Παπαφώτη

«Καραβίδας» και παίκτες αποθεώνουν Παπαφώτη

Μέσα από την επίσημη της σελίδα στο Facebook η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Βασίλη Παπαφώτη σχολιάζει την πολύ καλή του εμφάνιση απέναντι στον Ερμή και αναφέρεται και στο γκολ που πέτυχε ο ποδοσφαιριστής, ενώ υπενθυμίζει πως αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ.

Η ανάρτηση της K&O Sports Management and Communication, συμφερόντων της οικογένειας του προέδρου της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου (Karab;ida): «Το πρώτο του γκολ για την αγωνιστική περίοδο 2017/2018 πέτυχε ο ποδοσφαιριστής που εκπροσωπείται από την εταιρεία μας, Βασίλης Παπαφώτης. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής σκόραρε στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ερμή. Ως γνωστόν ο Βασίλης αγωνίζεται στην Δόξα ώς δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ».

Από εκεί και πέρα ο Παπαφώτης ανήρτησε την φωτογραφία που βλέπετε στο Instagram με το μήνυμα: «Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ! 3 σημαντικοί βαθμοί, συνεχίζουμε!».

Happy for my first goal! Important 3 points..we continue! ⚽️?#10

A post shared by Vasilis Papafotis (@papafotis31) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ