aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαραμπάχ ή Ντάντολκ στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ προς τα αστέρια!

Καραμπάχ ή Ντάντολκ στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ προς τα αστέρια!

Ο νικητής του ζευγαριού Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) – Ντάντολκ (Ιρλανδία) θα είναι ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον οι πρωταθλητές Κύπρου περάσουν το «εμπόδιο» της Σουτιέσκα. Οι γαλαζοκίτρινοι θα κάνουν ευρωπαϊκή πρεμιέρα την προσεχή Τρίτη (23/7) στο Μαυροβούνιο.

Οι πρώτοι αγώνες του γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνουν στις 6 ή 7 Αυγούστου οι πρώτοι αγώνες και οι επαναληπτικοί 13 ή 14 Αυγούστου. Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ αποκλειστεί από την Σουτιέσκα στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσει στον γ΄προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και θα έχει ως αντίπαλο τον χαμένο του ζευγαριού Β36 Τόρσαφν (Νησιά Φαρόε) – Λίνφιλντ (Βόρειος Ιρλανδία), που θα αναμετρηθούν στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια του γ΄προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως προέκυψαν είναι τα παρακάτω:

Ο νικητής του ζευγαριού Κλουζ – Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον νικητή του Σέλτικ – Νόμε Κάλιου

Ο νικητής του ζευγαριού Σαμπουρτάλο – Ντιναμό με τον νικητή του Φερεντσβάρος – Βαλέτα

Ο νικητής του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας – Ελσίνκι με τον νικητή του Νιού Σεντς – Κοπεγχάγη

Ο νικητής του ζευγαριού Μάριμπορ – ΑΪΚ με τον νικητή του ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Ρόσενμποργκ

Η κλήρωση του γ΄προκριματικού γυρου στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.

Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ αποκλειστεί από την Σουτιέσκα στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσει στον γ΄προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και θα έχει ως αντίπαλο τον χαμένο του ζευγαριού Β36 Τόρσαφν (Νησιά Φαρόε) – Λίνφιλντ (Βόρειος Ιρλανδία), που θα αναμετρηθούν στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε εδώ σε live streaming από την ιστοσελίδα της OΥΕΦΑ την κλήρωση του γ΄προκριματικού γύρου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ