aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κάποιοι θέλουν να μας διώξουν και από τις παρελάσεις»

«Κάποιοι θέλουν να μας διώξουν και από τις παρελάσεις»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση τους στο Facebook  τίμησε την μέρα της 25ης Μαρτίου τονίζοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να τους διώξουν και από τις παρελάσεις.

Αναλυτικά:

«25η Μαρτίου σήμερα ,μια μέρα διαφορετική από τις υπόλοιπες, αφού σαν σήμερα πριν από 198 χρόνια οι Έλληνες απέδειξαν πως δεν κερδίζει η λογική όταν υπάρχει καρδιά, θέληση και η κατάλληλη «μαγιά»…

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για ακόμη μια χρονιά έπραξε το καθήκον του, η μαθητιώσα νεολαία του συνδέσμου μαζί με την συνοδεία μεγαλυτέρων μελών παρέλασαν και τίμησαν τόσο την ελληνική επανάσταση όσο και τους ήρωες του 1821 , που έδωσαν τα πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδος.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Υ.Γ. -Κάποιοι φαίνεται πως πέραν των γηπέδων θέλουν να μας διώξουν και από τις παρελάσεις. Πριν ξεκινήσει η παρέλαση και άνευ λόγου και αιτίας, εντεταλμένοι μυστικοί αστυνομικοί στράφηκαν προκλητικά προς τα μέλη μας ζητώντας να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους ενώ ήθελαν να τους κάνουν και σωματικό έλεγχο. Αναμφισβήτητα πλέον όσο ποτέ, το κυβερνών κόμμα είναι εχθρός του ΑΠΟΕΛ αφού εκτός από το ότι έδιωξε τον κόσμο απ’ τα γήπεδα αποδυναμώνοντας την ομάδα μας, τώρα θέλει να κτυπήσει και στις ιδέες που μια ζωή πρέσβευε ο ΑΠΟΕΛ. Αποελίστα, τον Μάη μαύρισε αυτούς που πληγώνουν εδώ και καιρό τον ΑΠΟΕΛ μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ