aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚάντηλος: «Κάνει μαγικά ο Πετρίδης, ούτε ο Μέσι να ήταν – Οι Γεωργιανοί σκέφτηκαν τα...

Κάντηλος: «Κάνει μαγικά ο Πετρίδης, ούτε ο Μέσι να ήταν – Οι Γεωργιανοί σκέφτηκαν τα λεφτά»

Ειλικρινής ήταν ο Αντρέας Κάντηλος για την κατάληξη της μετεγγραφής του Τορνίκε Οκριασβίλι, μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ». Η παλιά δόξα της Ομόνοιας παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να δει τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό ντυμένο στα πράσινα, χαρακτήρισε φιλοχρήματους τους δύο ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ, ενώ έβγαλε το καπέλο στον Πρόδρομο Πετρίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ήσουνα υπέρ της μετεγγραφής του Οκριασβίλι στην Ομόνοια; «Ήμουνα και πολύ μάλιστα. Έλεγα ότι είναι παίκτης ποιότητας και τσαμπουκάς. Όταν σε αυτή την Ανόρθωση την προβληματική έδειξε αυτά τα προσόντα πίστευα ότι  στην Ομόνοια θα ήταν ακόμα καλύτερος. Φοβάμαι και το εννοώ ότι ο νους των Γεωργιανών ήταν τα λεφτά, δεν σκέφτηκαν λίγο την καριέρα τους».

Πώς κατάφερε θεωρείς ο ΑΠΟΕΛ να πείσει τον Οκριασβίλι; Με τα λεφτά και μόνο; «Σίγουρα, τι άλλο να τον επηρέασε. Δεν ξέρουμε τι κάνει ο Πρόδρομος. Κάνει μαγικά; Όλοι διερωτώνται πώς αποφάσισε αυτός ο παίκτης να πάει στον ΑΠΟΕΛ».

Τι κάνει πιστεύεις ο Πρόδρομος και τους πείθει; «Ένηξερω, ρε φίλε. Εγώ του βγάζω το καπέλο. Αν κατάφερε μετά από όλα αυτά να επιβιώσει, να βγει πρόεδρος πάλι και να του έχουν εμπιστοσύνη, τι άλλο να πω! Ούτε ο Μέσι να ήταν με τέτοια ποσοστά…».

Ο Ζαχίντ σου κάνει; «Για μένα όχι! Εμένα δεν μου έχει δείξει κάτι στα δύσκολα. Όταν ο ΑΠΟΕΛ πνιγόταν δεν έδειξε κάτι».

Σε μια ομάδα που παραπαίει, όμως, ήταν λογικό να χαθεί και ο Ζαχίντ… «Στα δύσκολα θέλω να πάρει πρωτοβουλία και να μου κάνει κάτι. Εγώ θέλω να πάρουμε σέντερ φορ. Μου έκανε και ο Κβιλιτάια, είναι παίκτης της κατοχής, ξέρει να ελέγχει την μπάλα. Βέβαια, έβαλε αρκετά πέναλτι να μην το ξεχνάμε αυτό, αλλά οι δυνατότητες του είναι ακόμα περισσότερες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ