aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Αΐλτον

Κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Αΐλτον

Ο χορός δημοσιευμάτων που αφορούν σε ενδεχόμενη μετεγγραφή ποδοσφαιριστών θα γίνεται πιο έντονος ενόψει του Γενάρη και θ’ αφορά όλες τις ομάδες. Η νέα πληροφορίες, που επικαλείται η ιστοσελίδα «azerisport.com», αναφέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει βάλει στο στόχαστρό του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει από τις αναμετρήσεις με τη Καραμπάχ.

Ο λόγος για τον 24χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό Αΐλτον Φερέιρα Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται στους Αζέρους με τη μορφή δανεισμού από τη Στουτγκάρδη. «Ο πρωταθλητής Κύπρου ελπίζει να αρχίζει διαπραγματεύσεις με τη γερμανική Στουτγάρδη, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου. Πιθανότατα, το θέμα θα ξεκαθαρίσει και θα αφορά το καλοκαίρι, καθώς η συμφωνία μεταξύ Αϊλτον και Καραμπάχ είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αίλτον είχε σκοράρει σε βάρος του ΑΠΟΕΛ, στον αγώνα που έγινε στο Αζερμπαϊτζάν (2-2) για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ