aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κανένας από τον ΑΠΟΕΛ δεν μίλησε με τον Αΐλτον»

«Κανένας από τον ΑΠΟΕΛ δεν μίλησε με τον Αΐλτον»

Mιλώντας στο Super ΣΠΟΡ FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος ξεκαθάρισε ότι κανένας από πλευρά ΑΠΟΕΛ δεν ήρθε σε επαφή με τον Αΐλτον Αλμέιδα, ούτε ο Αΐλτον Αλμέιδα ήρθε σε επαφή με κανέναν.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Κανένας από πλευρά ΑΠΟΕΛ δεν ήρθε σε επαφή με τον Αΐλτον Αλμέιδα, ούτε ο Αΐλτον Αλμέιδα ήρθε σε επαφή με κανέναν. Ο Αΐλτον όπως κάθε καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να είναι υποψήφιος στόχος μίας ομάδας που ψάχνει καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στον κόσμο μας και να δίνουμε σωστή πληροφόρηση. Ξεκαθαρίζω ότι δεν υπήρξε καμία επαφή με τον Αΐλτον Αλμέιδα, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε».

Για τον Καρλάο και την ανάγκη για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας: «Ο Καρλάο είναι στην Κύπρο και θα προχωρήσουμε με τα διαδικαστικά της μετεγγραφής του. Από αύριο θα αποτελεί παρελθόν για τον ΑΠΟΕΛ. Και να θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό δεν μπορούσαμε. Προσέφερε και κέρδισε πολλά. Δεν είναι σύνηθες να φεύγουν ποδοσφαιριστές από την Κύπρο και να αγωνίζονται σε ένα από τα 4 καλύτερα πρωταθλήματα στον πλανήτη. Η επιτροπή προγραμματισμού είναι υποχρεωμένη να ψάξει για να βρει ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση. Από την Πέμπτη, κοιτάζουν το πώς θα καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση. Με την κάθοδο του κ. Λορένθο αναμένεται να προχωρήσουμε με αυτό το θέμα».

Για τον Γκαστόν Σίλβα: «Έχουν γραφτεί 8 ποδοσφαιριστές και το ΑΠΟΕΛ, έχει κάνει προσφορά μόνο στον Ντροπά. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μπορεί να υπάρξει, αλλά δεν θα αναφερθούμε σε οποιαδήποτε περίπτωση ξεχωριστά. Ο κόσμος να ξέρει ότι η προσπάθεια για να εξευρεθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές δεν έχει σταματήσει. Είμαστε στη μέση της μετεγγραφικής περιόδου και η προσπάθεια για τις προσθήκες θα γίνεται έντονη κάθε μέρα».

Για τον τραυματισμό του Αστίθ: «Έγινε χθες ένας διαγνωστικός έλεγχος. Δεν υπάρχει σπάσιμο μετά από το χτύπημα που δέχτηκε στα πλευρά. Είναι θέμα να υποχωρήσει ο πόνος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ