aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κανένα ενδιαφέρον για Κασάνο» (Τι είπε για Ντρόπα, Κατσαράβα και Πιέρο)

«Κανένα ενδιαφέρον για Κασάνο» (Τι είπε για Ντρόπα, Κατσαράβα και Πιέρο)

Στο ραδιόφωνο του Supersport FM μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα θέματα προγραμματισμού.

Για τη μετεγγραφική περίοδο και την ονοματολογία: «Πάντα τις μετεγγραφικές περιόδους διαβάζουμε κάποια ονόματα που διερωτάσαι και πώς συνδέονται. Πολλές φορές μπορεί να προταθούν κάποια ονόματα, αλλά δεν έχουν να κάνουν με αυτά που θέλει ο ΑΠΟΕΛ. Δεν έχει πραγματική υπόσταση αυτή η ονοματολογία. Θέλουμε να έρθουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, να αυξήσουν την ποιότητα του ΑΠΟΕΛ και να είναι έτοιμοι».

Για τον τρόπο λειτουργία του κυρίου Λορένθο: «Έχει αλλάξει ο τρόπος προγραμματισμού με την έλευση του κύριου Λορένθο. Ο αρχισκάουτερ έχει πάρει εδώ και 2-3 εβδομάδες το πλάνο για την ενίσχυση. Έχει προχωρήσει στις δικές του εισηγήσεις. Η μετεγγραφική περίοδος έχει πάντα εξελίξεις».

Για τον Κασάνο: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Κασάνο. Θέλουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα και να προσφέρουν ποιοτικά στην ομάδα».

Για τον Λούκα Ντρόπα: «Κανένας ποδοσφαιριστής από όσους αναφέρονται δεν είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Από τη στιγμή που δεν είναι και δεν είμαστε λίγο πριν την ολοκλήρωση κάποιας μετεγγραφής, δεν μπορώ να αναφερθώ συγκεκριμένα».

Για το αν ενδιαφέρει ο Κατσαράβα: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει μια πολύ αισθητή παρουσία στο πρωτάθλημα. Δεν εμπίπτει όμως στα κριτήρια που θέτει ο ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιριστή που ψάχνει αυτή την στιγμή».

Για το θέμα των ανανεώσεων: «Θα γίνει μια συζήτηση μαζί με τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΑΠΟΕΛ να παραμείνουν. Θέλουμε να ολοκληρωθεί το συντομότερο αυτή η διαδικασία. Θα γίνει αυτό, αλλά τις τελευταίες μέρες δεν είχαμε κάποια εξέλιξη».

Για τον Πιέρο Σωτηρίου: «Ότι έχει σχέση με ομάδες που προέρχονται από την Ελλάδα περνάμε τα όρια και τα πάντα. Διάβαζα ένα ρεπορτάζ όπου έλεγε πως ο ΑΠΟΕΛ συζητούσε με τον Τζόρτζεβιτς, έχει η ανατροπή, έγραψαν για ΠΑΟΚ και άλλα. Διερωτώμαι και λέω μπας και γίνεται αυτό το πράγμα; Δεν έχει συμβεί το οτιδήποτε. Δεν υπήρξε καμία επίσημη προσέγγιση από καμιά ελληνική ομάδα και καμία συμφωνία. Δεν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής αυτό το διάστημα. Δεν υπήρξε καμία επίσημη προσέγγιση από κάποια ομάδα. Δεν θα κρυφτούμε. Ήρθαν σκάουτερ όχι μόνο από την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Δεν έχει συμβεί το οτιδήποτε. Ο Πιέρος Σωτηρίου είναι από τα πιο ισχυρά περιουσικά «χαρτιά» που υπάρχουν στον ΑΠΟΕΛ. Από την στιγμή που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του, είναι κάτι που ήθελε και ο ίδιος. Μέχρι τον ερχόμενο Μάιο ο Πιέρος είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο».

Για τον Πιατκόφσκι: «Είναι η τρίτη φορά που γράφεται για ενδιαφέρον για τον Πιατκόφσκι. Ευελπιστούμε πως σε αυτή τη μετεγγραφική περίοδο θα επιτευχθεί η συμφωνία».

Για το γηπεδικό: «Υπάρχει επίσημη τοποθέτηση πως δεν θα αναφερθούμε δημόσια. Είναι πολύ σημαντικό θέμα που αποτελεί το όνειρο για κάθε ΑΠΟΕΛίστα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Όταν υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, τότε θα τοποθετηθούμε».

Για τα έργα στον Αρχάγελλο: «Σε ότι αφορά το θέμα αναδόμησης του Αρχαγγέλου, έχουμε προχωρήσει σε κάποιες διαδικασίες σε αυτό το τομέα, αλλά καλύτερα είναι να περιμένουμε να έχουμε εξελίξεις».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Διακοπές τέλος, οι ποδοσφαιριστές πήραν τις ανάσες τους και αύριο τους περιμένουμε στον Αρχάγγελο για να αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Αναγέννηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ