aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚανένα χρονοδιάγραμμα για απόκτηση επιθετικού στον ΑΠΟΕΛ

Κανένα χρονοδιάγραμμα για απόκτηση επιθετικού στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι, αναζητεί την καλύτερη δυνατή επιλογή επιθετικού. Στην ομάδα της Λευκωσίας λένε πως επί της παρούσης δεν προκύπτει καμία εξέλιξη στο εν λόγω κεφάλαιο και παράλληλα αποφεύγουν να θέσουν χρονοδιαγράμματα για το πότε θα προκύψει προσθήκη στη γραμμή κρούσης.

Αν και τον περασμένο Νοέμβριο οι πληροφορίες έφεραν τους γαλαζοκίτρινους να στοχεύουν και σε ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, φαίνεται πως έγιναν δεύτερες σκέψεις, προσμετρώντας την αγωνιστική αντίδραση της ομάδας. «Εκτός από την προσθήκη επιθετικού, καμία άλλη απόφαση δεν έχει παρθεί», σημειώνουν οι παράγοντες του ΑΠΟΕΛ, βάζοντας τελεία.

Διαβάστε επίσης: Το «λαχείο» Αλ-Τάαμαρι και το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων

Υπολείπονται 27 μέρες μέχρι το τέλος της δεύτερης μετεγγραφικής περιόδου. Προφανώς υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις, ώστε η ομάδα να «θωρακιστεί» αγωνιστικά για να «τρέξει» προς την κατάσταση του τίτλου. Οπότε απαιτείται υπομονή από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, χωρίς να αποκλείεται στην πορεία να προκύψει διαφοροποίηση στο πλάνο. Σε μετεγγραφικές περιόδους, εξάλλου, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ