aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κάνει πολύ ωραία ατμόσφαιρα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ»

«Κάνει πολύ ωραία ατμόσφαιρα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ»

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ Πέτερ Μπος, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού (17/10) αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και μπορείτε να παρακολουθήσετε το τι λέχθηκε, μέσω της ιστοσελίδας μας.

Όλα όσα ανέφερε ο τεχνικός των Γερμανών: «Ο Σμέλτσερ πιθανόν να είναι έτοιμος να παίξει. Ο Ζερόμ ξέρει τις δυνατότητες του και όλα θα είναι εντάξει. Πρέπει να κερδίσουμε, δεν είναι απλό όμως. Περιμένω τον ΑΠΟΕΛ να προσπαθήσει να κερδίσει. Γνωρίζω τον Βάτερμαν από την καριέρα του στην Ολλανδία. Είτε με την Λειψία παίζουμε, είτε με τον ΑΠΟΕΛ ο στόχος είναι η νίκη».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Κάνει πολύ ωραία ατμόσφαιρα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σε ένα πολύ καλό στάδιο. Δεν ξέρουμε για το χορτάρι, λόγω του ότι το αλλάξανε πρόσφατα. Πρέπει να κερδίσουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια της διοργάνωσης δεν τα πήγαμε καλά. Θέλουμε να βελτιωθούμε, με βάση και τις εντολές του προπονητή μας. Γνωρίζουμε τον ΑΠΟΕΛ και το τι έχει κάνει, αλλά αν θέλουμε να προκριθούμε η νίκη είναι απαραίτητη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ