aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κάναμε μια προσφορά στον ΑΠΟΕΛ που νομίζω δεν μπορούσε να την αρνηθεί»

«Κάναμε μια προσφορά στον ΑΠΟΕΛ που νομίζω δεν μπορούσε να την αρνηθεί»

Λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Σουτιέσκα για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων Πρόδρομος Πετρίδης και ο Εμπορικός Διευθυντής της Cablenet Περικλής Θεοδωρίδης μίλησαν για τη συνεργασία των πρωταθλητών με την τηλεοπτική πλατφόρμα.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο διοικητικός ηγέτης των «γαλαζοκιτρίνων», ο οποίος ανέφερε αρχικά πως: «Η Cablenet είναι μια εδραιωμένη Εταιρεία στον χώρο της τηλεοπτικής πλατφόρμας, αρχίσαμε συζητήσεις πριν από ένα 8μηνο, η προσφορά ήταν καλύτερη και αντιλαμβάνεστε ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν σημασία και οι χορηγίες. Δεχθήκαμε μια καλή συμφωνία. Νομίζω και για τις δύο πλευρές είναι θετική συμφωνία. Εμείς έχουμε περισσότερο εισόδημα και η Εταιρεία έχει την ευκαιρία να εγγράψει περισσότερους συνδρομητές. Τα τμήματα μάρκετινγκ θα επεξεργαστούν και άλλες συνεργασίες. Είδα την κάλυψη του ΑΠΟΕΛ –Σαχτάρ και εντυπωσιάστηκα. Συγχαρητήρια στην Cablenet γιατί από θέμα εικόνας και κάλυψης ήταν θαυμάσια. Είδαμε και τις άλλες πλατφόρμες με άλλες ομάδες ότι αυξήσαν τα ποσοστά τους. Για την Κύπρο και βάσει πληθυσμού, το ποσό που έχουμε πάρει είναι αρκετά ικανοποιητικό», είπε.

Ερωτηθείς για το σημερινό ματς, ο Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα Πάντοτε το πρώτο Ευρωπαϊκό είναι το πιο δύσκολο. Αν το ΑΠΟΕΛ βελτιωθεί λίγο περισσότερο, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Με ενδιαφέρει και η απόδοση, αλλά σήμερα στόχος είναι το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Cablenet Περικλής Θεοδωρίδης, ανέφερε από την πλευρά του: «Από την αρχή είχε καλή χημεία. Δεν μπορούσαν να την αρνηθούν την προσφορά. Αρχίσαμε με τον ΑΠΟΕΛ, είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και εμείς θέλουμε να είμαστε πρώτοι. Τόσο με τον ΑΠΟΕΛ όσο και με όλες τις ομάδες θα έχουμε ένα δυνατό σύνολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ