aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαμόρα: «Τους έδειξα την επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ, έχασα €7000 τον μήνα»

Καμόρα: «Τους έδειξα την επίσημη πρόταση του ΑΠΟΕΛ, έχασα €7000 τον μήνα»

Θυμάστε τον Μάριο Καμόρα; Πρόκειται για τον Ρουμάνο ακραίο αμυντικό της Κλούζ, ο οποίος απασχόλησε ουκ ολίγες φορές το μετεγγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο, ενώ σε δηλώσεις του το περασμένο καλοκαίρι σε ρουμάνικα ΜΜΕ είχε αποκαλύψει ότι απέρριψε πολύ καλή πρόταση από τους «γαλαζοκίτρινους».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα πρώτα λεπτά του Μπέζιακ και η απραξία του Ντε Βινσέντι

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με την Κλουζ, o 33χρονος πλέον αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «prosport.ro» και μεταξύ άλλων θυμήθηκε ξανά εκείνη την προσφορά από τους πρωταθλητές Κύπρου. «Ήμουν στην Κύπρο για χειμερινή προετοιμασία και είχα μια προσφορά από τον ΑΠΟΕΛ, με διπλάσιο μισθό σε σύγκριση με εκείνον που έπαιρνα στην Κλουζ», είπε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποκάλυψη τώρα

Και συνέχισε: «Ο κ. Μουρεσάν ήρθε και ήταν ειλικρινής μαζί μου, κάτι που μου αρέσει αλλά δυστυχώς σήμερα, είναι λίγοι τέτοιοι άνθρωποι. Μου είπε ότι δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν το μισθό μου. Τότε τους ρώτησα πόσα θα μπορούσαν να μου δώσουν για να υπογράψω. Τους έδειξα και την επίσημη πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ. Έχασα 7.000 ευρώ το μήνα (σ.σ. είναι η διαφορά από το συμβόλαιο που τελικά αποδέκτηκε). Δεν μου άρεσε, αλλά έκανα αυτό που ήθελα, γιατί δεν είμαι εγωιστής»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ