aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καμία υπόσταση σε δημοσιεύματα που αφορούν παίκτες του Ολυμπιακού»

«Καμία υπόσταση σε δημοσιεύματα που αφορούν παίκτες του Ολυμπιακού»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον «Super ΣΠΟΡ FM» για την μετεγγραφική επικαιρότητα στην ομάδα της Λευκωσίας, ενώ αναφέρθηκε και στις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να γίνει μία μετεγγραφή.

Για τα μεταγραφικά σχολίασε αρχικά: «Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες, το ΑΠΟΕΛ ψάχνει ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να θεωρούνται και να είναι ενδεκαδάτοι. Να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα να ανεβεί επίπεδο. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι περίεργη και ρευστή. Θα πρέπει να είμαστε όλοι στο ακουστικό χωρίς να ξεφύγουμε από την ποδοσφαιρική πραγματικότητα αφού είμαστε ενώπιον αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το ΑΠΟΕΛ έχει ένα ρόστερ που τον έχει εντός του πιο σημαντικού στόχου του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.. Έχει επιτευχθεί και η ευρωπαϊκή υπέρβαση. Είμαστε σε καλό επίπεδο και αυτό κάνει πιο δύσκολη τη δουλειά της επιτροπής προγραμματισμούς, να βρεθούν δηλαδή ποδοσφαιριστές που θα κάνουν καλύτερη την ομάδα. Πρέπει να βρούμε κάτι πολύ καλό που θα βοηθήσει την ομάδα και να την κάνει καλύτερη. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να έχουμε συνέχεια επιτυχίες. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε στο ψηλό επίπεδο. Πέρσι τέτοια εποχή δεν ήμασταν καλά και χρειάστηκε μια μεγάλη προσπάθεια για να ανατραπούν τα δεδομένα. Πρέπει να θυμόμαστε τι συνέβη πέρσι και να μην έχουμε ξανά τα ίδια για να ανατραπούν τα βαθμολογικά δεδομένα. Στόχος μας είναι η όσο το δυνατή πιο γρήγορη αναρρίχηση στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για τις μεταγραφές την περσινή χρονιά που βοήθησαν την ομάδα: «Πέρσι η ομάδα είχε κάποιες αδυναμίες και έπρεπε να καλυφθούν. Δεν είναι ακριβώς οι ίδιες περιπτώσεις με φέτος. Το ζητούμενο είναι να βρεθούν ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο το ΑΠΟΕΛ».

Για τον Κιαζίμ Λάτσι και το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα: «Ανήκει στον Ολυμπιακό. Ήρθε στο ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν βρήκε θέση και χρόνο συμμετοχής. Είναι και πρόθεση του ιδίου να πάρει χρόνο συμμετοχής. Υπάρχει περίπτωση να τερματιστεί η συμφωνία και μεγάλη πιθανότητα να δοθεί δανεικός σε ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος».

Για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιώς: «Δεν έχουν καμία υπόσταση τα δημοσιεύματα που αφορούν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού».

Για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών: «Είναι μια παράμετρος που χρονικά δεν υπάρχει όριο. Το ΑΠΟΕΛ προσπαθεί μέσω των συζητήσεων να πετύχει ότι το καλύτερο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν τη δική τους πλευρά να εξυπηρετήσουν. Θέλουμε να έχουμε τους ποδοσφαιριστές, προσηλωμένους στα αγωνιστικά τους καθήκοντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ