aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καμία πρόταση για Σάλαϊ, κανένα ανοικτό μέτωπο για επιθετικό» (vids)

«Καμία πρόταση για Σάλαϊ, κανένα ανοικτό μέτωπο για επιθετικό» (vids)

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης πριν την αναχώρηση του ΑΠΟΕΛ για την Εσθονία ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης με την Φλόρα Ταλίν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον Ρόλαντ Σάλαϊ, ενώ για το θέμα ενίσχυσης με επιθετικό διευκρίνισε πως δεν υπάρχει κάποιο ανοικτό μέτωπο.

Όσον αφορά τον αγώνα με την Φλόρα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ επανέλαβε ότι το σημαντικό για τους γαλαζοκίτρινους είναι να μεφανίζονται βελτιωμένοι από αγώνα σε αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον Σάλαϊ: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε έχουμε κάποια πρόταση παρά τα δημοσιεύματα που υπάρχουν. Ο Σάλαϊ είναι ένας παίκτης που έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών σκάουτερ όχι μόνο τώρα το καλοκαίρι αλλά από την προηγούμενη περίοδο, όπως και άλλους ποδοσφαιριστές. Εμείς χαιρόμαστε που παρακολουθούν ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αλλά το θέμα είναι η ουσία. Προτάσεις δεν υπάρχουν. Δεν έγινε καμία επίσημη πρόταση από καμία ομάδα.

Για τον επιθετικό: «Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι να τρέχει, άρα δεν περιμένουμε κάποια εξέλιξη, αλλά έχουμε πει πολλές φορές ότι στον μετεγγραφικό προγραμματισμό οι εξελίξεις μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη».

Δηλαδή δεν είναι κοντά κάποιος επιθετικός; «Το κοντά από το μακριά είναι σχετικό τέτοιες μέρες. Αν είναι ένας παίκτης στο προφίλ που θέλεις μπορεί να είναι θέμα ωρών ή και ημερών να καταλήξεις μαζί του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ