aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καμία οικονομική πρόταση από τον ΠΑΟΚ»

«Καμία οικονομική πρόταση από τον ΠΑΟΚ»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Άρχισαν που άρχισαν να στοιβάζονται (εδώ και εβδομάδες) τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που έφεραν τον Πιέρο Σωτηρίου στο μετεγγραφικό στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού Πειραιώς όσο και του ΠΑΟΚ, ήλθε η προχθεσινοβραδινή άφιξη στην Κύπρο του Λούμπος Μίχελ, τεχνικού διευθυντή του «Δικεφάλου» του Βορρά, για να πάρουν αυτομάτως τη μορφή χιονοστιβάδας τα ρεπορτάζ.

Οι πληροφορίες έδιναν και έπαιρναν. Χαμός! Ο ένας το μακρύ του κι ο άλλος το κοντό του. Για παράδειγμα, στην ιστοσελίδα sport24 εστίασαν στην οικονομική πτυχή, κάνοντας λόγο για πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. «Ούτε λίγο, ούτε πολύ €1.000.000 χώριζε ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ για τον Πιέρο Σωτηρίου… Ο ΠΑΟΚ έβαλε στο τραπέζι €1.500.000 ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ να ζητά €2.500.000 ευρώ, ένα χάσμα που έφερε την ανακοίνωση των Κυπρίων το βράδυ της Δευτέρας».

Στον ΑΠΟΕΛ, διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου Νεκτάριου Πετεβίνου, διέψευσαν κατηγορηματικά τις πληροφορίες που αναδύθηκαν στον… αφρό της δημοσιότητας, κάνοντας μάλιστα λόγο πως σε καμία περίπτωση δεν έγινε προχθές βράδυ οικονομική πρόταση από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

«Στη συνάντηση δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ, γιατί ο ΑΠΟΕΛ ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αυτή την περίοδο», ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Πετεβίνου μιλώντας στην «Goalnews».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από έναν μήνα, επταψήφιος θα πρέπει να είναι σίγουρα ο αριθμός της προσφοράς για να παραχωρηθεί ο Σωτηρίου το ερχόμενο καλοκαίρι, με το ποσό εκκίνησης της διαπραγμάτευσης να μην είναι λιγότερο από €1.500.000.

Σημαντική παράμετρος σε μελλοντική πρόταση για την πώληση του παίκτη αποτελεί και ο ίδιος ο Πιέρος. Γιατί, σίγουρα, οι απολαβές που θα του προταθούν θα έχουν ίσως και καθοριστική σημασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ