aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καμία άλλη κυπριακή ομάδα...»

«Καμία άλλη κυπριακή ομάδα…»

Εάν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει την ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη, θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αφού η βαθμολογική διαφορά θα εκτοξευθεί στο +7 και θα απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του φετινού «μαραθωνίου».

Έτσι, η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να γεμίζει το ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Ο φίλαθλος της κάθε ομάδας σε κάθε γωνιά του πλανήτη όπου παίζεται ποδόσφαιρο έχει κάθε χρόνο ένα κύριο στόχο. Να δει την ομάδα του να φοράει το στέμμα της πρωταθλήτριας. Για κάποιες ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ, αυτός ο στόχος και αυτή η προσδοκία έχει γίνει πραγματικότητα 24 φορές μέχρι τώρα στην 89χρονη ιστορία του συλλόγου.

Οι τελευταίες τρείς είναι συνεχόμενες. Και τώρα η ομάδα που ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας αγαπά, παθιάζεται, αναπνέει και ονειρεύεται να δει να πετυχαίνει επιτυχίες πέρα από κάθε προσδοκία οποιουδήποτε άλλου οπαδού στην Κύπρο είναι ένα βήμα μακριά από κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Είναι μια νίκη μακριά από τον 25ο τίτλο. Είναι τρεις βαθμούς μακριά από το 4ο συνεχόμενο στέμμα. Καμιά κυπριακή ομάδα στην σύγχρονη εποχή δεν έχει καταφέρει να κάνει κάτι τέτοιο.

-Εσύ ως ΑΠΟΕΛίστας πίστεψες σε αυτό τον στόχο;

-Εσύ ως ΑΠΟΕΛίστας είσαι περήφανος για αυτό που είναι έτοιμος να πετύχει ο ΑΠΟΕΛ;

-Εσύ ως ΑΠΟΕΛίστας είναι δυνατόν να μην θέλεις να ζήσεις μια τέτοια ξεχωριστή στιγμή; Να λες ήμουν εκεί;

-Εσύ ως ΑΠΟΕΛίστας μπορείς να μην είσαι στην κερκίδα την Πέμπτη στις 16:00;

Η ώρα που όλοι πρέπει να αποδείξουν στην πράξη και όχι στα λόγια πόσο θέλουν αυτό τον τίτλο, πόσο ΑΠΟΕΛίστες είναι, έφθασε… Είναι σε αυτές τις στιγμές που η ομάδα πραγματικά χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της. Στα δύσκολα και στα σημαντικά. Είσαι έτοιμος για αυτό τον τίτλο;

Είναι η ώρα των αποδείξεων. Για όλους. Μεγάλη Πέμπτη στις 16:00. Η ομάδα θα είναι εκεί για να παλέψει για την πιο σημαντική νίκη του πρωταθλήματος. Εσύ θα είσαι δίπλα της;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ