aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ«Καλύτερη και πιο στενή συνεργασία μεταξύ εμάς και Εταιρείας» (pics)

«Καλύτερη και πιο στενή συνεργασία μεταξύ εμάς και Εταιρείας» (pics)

Η διοίκηση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ δεξιώθηκε χθες βράδυ τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην ταβέρνα «Μεζοστρατί», σε μια προσπάθεια καλύτερης γνωριμίας. Στο δείπνο παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ και μέλη του Συνδέσμου Παλαιμάχων.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επιφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη προς τον πρόεδρο Χριστόφορο Ποταμίτη με αφορμή τα 47α γενέθλια του. Μια υπέροχη πορτοκαλί τούρτα «ΑΠΟΕΛ» εμφανίστηκε στο χώρο, με τον Πρόεδρο να την υποδέχεται με χαρά και παράλληλα να εκφράζει τις ευχαριστίες του.

NIC_3585

Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου Χριστόφορου Ποταμίτη:

«Σκοπός της αποψινής συνεύρεσης είναι περισσότερο κοινωνικός και  γνωριμίας του νέου Δ/Σ του ΑΠΟΕΛ με τους λειτουργούς και εκπρόσωπους των ΜΜΕ τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες μας στην προσπάθεια που αρχίζουμε. Το νέο συμβούλιο αποτελείτε από ένα μίγμα ανθρώπων που υπηρετήσαν από διάφορες θέσεις σε παλαιότερες διοικήσεις τόσο του σωματείου όσο και της εταιρείας, άλλα και από αρκετά άτομα τα οποία πρώτη φορά συμμετέχουν διοικητικά στο ΑΠΟΕΛ.

Προσωπικά θεωρώ το νέο αίμα απόλυτα αναγκαίο και κάτι που χρειάζεται κάθε σωστός οργανισμός ο οποίος θέλει να ανανεώνεται και να έχει διάρκεια. Το κοινό σημείο όλων όσων συμμετέχουν στην νέα διοίκηση είναι η όρεξη για δουλειά και το όραμα μας για ένα καλά οργανωμένο και οικονομικά υγιές ΑΠΟΕΛ. Σκοπός μας είναι επίσης η καλύτερη και πιο στενή συνεργασία μεταξύ εμάς και των ανθρώπων οι οποίοι ήδη διαχειρίζονται το μεγαλύτερο κομμάτι του ΑΠΟΕΛ που είναι το ποδόσφαιρο. Ο στόχος είναι κοινός για όλους και δεν είναι άλλος από το να κρατούμε τον σύλλογο μας ψηλά και κάθε χρόνο να γιορτάζουμε επιτυχίες.

NIC_3599Στο μικρό χρονικό διάστημα από την μέρα που αναλάβαμε δεν προλάβαμε να κάνουμε  πάρα πολλά πράγματα αφού ακόμα προσπαθούμε να ενημερωθούμε και να προχωρήσουμε διάφορα σημαντικά επείγον θέματα όπως και να επιλύσουμε διάφορα προβλήματα. Το συμπέρασμα μας με μια σύντομη γενική εικόνα που έχουμε, και αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή την στιγμή είναι ότι θα είναι για μας μια πολύ δύσκολη από οικονομικής πλευράς σεζόν.

Ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε σε ένα πλάνο διετίας από το οποίο, στο πρώτο μισό θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε την αναδιοργάνωση και οικονομική εξυγίανση και στο δεύτερο μισό να φτάσουμε στους στόχους τους οποίους επιβάλλει η ιστορία και το εκτόπισμα του ΑΠΟΕΛ, τόσο αγωνιστικούς όσο και υποδομής.

Αναλυτικά θα αναφερθούμε στο πλάνο της σεζόν μόλις έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα και θα σας καλέσουμε ξανά για να σας ενημερώσουμε πιο συγκεκριμένα για το τι θα κάνουμε και τι όχι»

Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης ανάμεσα σε άλλα ανέφερε: «Θα πρέπει να συνεργαστούμε, Σωματείο και Εταιρεία, με τίτλους. Πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τα 90χρονα. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε οικονομικά. Μακάρι να μπούμε σε ομίλους για να μπορέσουμε να λειτουργούμε πιο εύκολα. Όλα για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Από την δική μας πλευρά θα υπάρχει μια καλή, ειλικρινής συνεργασία».

NIC_3556

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ΑΠΟΕΛ Πετράκης Χατζηθωμά στη σύντομη ομιλία του αποκάλυψε μια δύσκολη απόφαση που πάρθηκε: «Ο ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσει εκστρατεία για όλο τον κόσμο για δότες οργάνων. Ο Αντρέας Στεφάνου είχε την ιδέα και όταν απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Υγείας χάρηκαν πάρα πολύ γιατί η Κύπρος είναι από τις τελευταίες χώρες για δότες οργάνων. Στις 05/09 θα παραχωρηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη».

Καταλήγοντας, η διοίκηση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί θερμά:

Τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Μεζοστρατί» κ. Άθω Τροκούδη για την υπέροχη φιλοξενία και τους άψογους μεζέδες.

Τον αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Βάσσο Ηλιάδη και την Εταιρεία του, για την προσφορά όλων των αλκοολούχων ποτών της εκδήλωσης.

Τον ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείο «Ariston» Δημήτρη Τσαγγαρίδη για την υπέροχη δημιουργία-τούρτα ΑΠΟΕΛ στον πρόεδρο.

Το μέλος της διοίκησης και ιδιοκτήτη του Symbols Lounge Bar Restaurant, τον Δημήτρη Τοκαρή που προσέφερε σε ένα τυχερό τραπέζι για τέσσερα άτομα.

Τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου Travelnet Cy Ανδρόνικο Χατζηανδρονίκου που προσέφερε σε έναν τυχερό αεροπορικό εισιτήριο για την Αθήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ