aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καλούμε τον κόσμο να αφήσει τις γκρίνιες περί ηθικής»

«Καλούμε τον κόσμο να αφήσει τις γκρίνιες περί ηθικής»

Με ανάρτησή του στο Facebook, o Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στο σημερινό αγώνα με την Πάφο.

Αναλυτικά:

«Σήμερα η ομάδα μας δίνει ακόμη μια μάχη για το φετινό πρωτάθλημα και καλείται να επανορθώσει μετά τις κάκιστες επιδόσεις στους προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος. Για τελευταία φορά ελπίζουμε να έχει περαστεί το μήνυμα προς τις τάξεις των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων αρμόδιων και να πράξουν αυτό που πρέπει.

Ως οργανωμένοι από τον καιρό ίδρυσης μας μέχρι και σήμερα έχουμε μάθει να ακολουθούμε τον Θρύλο παντού και πάντα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, διοργάνωσης, μέρας και ώρας, διανύοντας αμέτρητα χιλιόμετρα αγνοώντας καιρικές συνθήκες και άλλες ψευτοδικαιολόγιες. Η αγάπη μας για τον ΑΠΟΕΛ δεν μετριέται ούτε έχει όρια! Για τον λόγo αυτό καλούμε τον κόσμο να αφήσει τις γκρίνιες περί ηθικής και να κατέβει γήπεδο στηρίζοντας την ομάδα σε όλη την διάρκειά της χρονιάς. 

ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το πρωτάθλημα δεν κατακτιέται χαλαρά απο τον καναπέ. Απλούστατα όσοι δεν γουστάρουν ας μας αδειάσουν την γωνιά. Σε χιόνια και βροχές, χωρίς διακοπές, Όλοι γήπεδο, όλοι πορτοκαλί. ΑΠΟΕΛ θρύλος πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ