aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚακή εμφάνιση και απώλεια βαθμών για τον ΑΠΟΕΛ (pics)

Κακή εμφάνιση και απώλεια βαθμών για τον ΑΠΟΕΛ (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο ΑΠΟΕΛ εξήλθε ισόπαλος 0-0 με τον Άρη στο Τσίρειο, συνεχίζοντας τα άσχημα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα Cyta μετά την ήττα από την Ανόρθωση την Δευτέρα (18/9). Ο ΑΠΟΕΛ έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και πρέπει να βελτιωθεί αρκετά (ειδικά επιθετικά), ενόψει της συνέχειας σε Κύπρο και Ευρώπη. Ο Άρης ήταν αρκετά καλός, πίεσε τον ΑΠΟΕΛ, ενώ είχε και ευκαιρίες για να σκοράρει στον αγώνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου και στο 10’ ο ο Νουρεντινόσκι μάζεψε υο γύρισμα του Ζαχίντ. Στο 16’ ο Φαρίας βρέθηκε τετ α τετ με τον Νουρεντινόσκι, αλλά έκανε κακό κοντρόλ και η μπάλα απομακρύνθηκε. Ο Άρης βρήκε την πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα στο 43’ όταν ένα πολύ πλάγιο σουτ του Ιονίτσα, μετά από απόκρουση του Βάτερμαν, βρήκε στο δοκάρι και πέρασε έξω. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου το σουτ από καλή θέση του νεοεισελθών Σόουζα πέρασε μόλις έξω.

Στην επανάληψη, στο 50΄του αγώνα το πλάγιο σουτ του Αλωνεύτη πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 54’ ο Νουρεντινόσκι απέκρουσε δύσκολα το χαμηλό σουτ του Μοράις. Ο Άρης ήταν επιθετικός στη συνέχεια και στο 76’ ο Βάτερμαν απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Μουλόπουλου, ενώ στο 83’ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ενγκολόκ. Ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά πέραν ενός γυριστού σουτ του Ντε Καμάργκο στο 89’ που βρήκε στην πλάτη του Λεονάρντο και απομακρύνθηκε, δεν είχε κάποια αξιόλογη ευκαιρία και στο τέλος έφυγε με την ισοπαλία από το Τσίρειο.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Άρης αγωνίζεται στο Μακάρειο απέναντι στην Δόξα, ενώ ο ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» απέναντι στην Αλκή. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται την Κυριακή (1/10), ενώ ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται και την Τρίτη (26/9) την Τότεναμ στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Ντρομπάροφ, Λεονάρντο, Ράντου, Παναγή, Ενγκολόκ, Φράγκος (78’ Μεντζέτοβιτς), Νικολίτσα, Ιονίτσα (46’ Μουλόπουλος), Μαραγκουδάκης (90’ Πάγκαλος).

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Βάτερμαν, Βούρος (64’ Ποτέ), Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Φαρίας, Μοράις, Εμπεσίλιο (45’ Σόουζα), Ζαχίντ (81’ Βινίσιους), Αλωνεύτης, Ντε Καμάργκο.

Σκόρερ: -.

Κίτρινες: Ιονίτσα, Μαραγκουδάκης, Παναγή, Ντρομπάροφ / Καρλάο.

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Γιάννης Αναστασίου.

Α’ βοηθός: Μάριος Δημητριάδης.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης.

4ος διαιτητής: Κώστας Ροβέρτος.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού.

Η ζωντανή περιγραφή του αγωνα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ