aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚακά: «Δεν θα πέσω στην παγίδα...»

Κακά: «Δεν θα πέσω στην παγίδα…»

Σαν σήμερα το ΑΠΟΕΛ πέτυχε το για πολλούς ακατόρθωτο. Κατάφερε με τη νίκη επί της ισχυρής και παγκοσμίου φήμης Γαλλικής Λιόν, να περάσει στους «8» της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, Τσάμπιονς Λιγκ.

Το NicosiaPress επέλεξε ένα διαφορετικό τρόπο να προβάλει το γεγονός. Εντόπισαν ένα από τους πρωταγωνιστές ο οποίος παρά τα χρονάκια του (38 σχεδόν), διαπρέπει στην ομάδα του Pacos, υποχρεώνοντας τον τύπο της Πορτογαλίας ν ασχολείται μαζί του και την διοίκηση της ομάδας του να ανανεώνει στις 7/3/2017, τη σημαδιακή αυτή μέρα, το συμβόλαιο του για ένα ακόμα χρόνο.

Ο Κακά λοιπόν, βάζει γυαλιά σε κάποια δήθεν ονόματα που προσπαθούν ανεπιτυχώς να τον αντικαταστήσουν. Μίλησα μαζί του και η πρώτη του κουβέντα ήταν να ευχηθεί καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ με την Άντερλεχτ. Αστειευόμενος είπε: «Εμείς στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτοί στους “16” του Europa League».

Ακολούθως φυσικά ανέφερε ότι παρακολουθεί ανελλιπώς την πορεία της ομάδας και εύχεται και φέτος να στεφθεί πρωταθλήτρια. Κλήθηκε να κάνει σύγκριση του παλιού ΑΠΟΕΛ με το σημερινό. «Κάθε ρόστερ είναι ξεχωριστό και μοναδικό. Δεν θα πέσω στην παγίδα να κάνω συγκρίσεις για την ομάδα που τόσο αγάπησα. Η Ευρώπη έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Μπράβο στα παιδιά για την πρόκριση τους. Κάθε επιτυχία».

Φυσικά για τον εντοπισμό του Κακά συνέβαλε κι ο επιτυχημένος μάνατζερ Αλεσάντρο ο οποίος έστειλε τις φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα, που αναφέρονται στην τελευταία ηγετική εμφάνιση του Κακά. Ο Αλεσάντρο απέδειξε, όσο κι αν σε κάποιους δεν αρέσει, ότι οι παίκτες του είναι λίρα εκατό στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου. «Είναι απίστευτο πως αγωνίζεται αυτό το παιδί. Κυριολεκτικά σαν έφηβος», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ