aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαϊάφας για Αλωνεύτη: «Δικαιώθηκε, κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό»

Καϊάφας για Αλωνεύτη: «Δικαιώθηκε, κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό»

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον «Active» (107.4 & 102.5) με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου, ο Κώστας Καϊάφας. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» και πρώην προπονητής της ομάδας μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση του Στάθη Αλωνεύτη να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, μετά την αποχώρησή του από την Ομόνοια.

Σε ερώτηση εάν πιστεύει πως ο πρώην συμπαίκτης του στο «τριφύλλι» και καλός του φίλος είναι παρεξηγημένος, ο Καϊάφας δε δίστασε να απαντήσει και να πει την άποψή του.

Διαβάστε επίσης: 

«Ο Στάθης είναι πολύ σωστό παιδί. Δεν ξέρω αν το θυμάται, όμως όταν έφυγε από την Ομόνοια τηλεφωνηθήκαμε και βρεθήκαμε. Σκεφτόταν το μέλλον του. Ήθελε να έρθει στην Αλκή και του είπα μην είσαι τρελός, μου είπε ότι είχε και πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και του είπα “πήγαινε, κλείσε το στόμα σου και θα δικαιωθείς”. Και δικαιώθηκε και δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει το παραμικρό για τον Στάθη. Πολλοί λίγοι δεν τον εκτιμούν στην Ομόνοια, ειδικά όταν πέρασε ο καιρός και είδαν κάποια πράγματα νομίζω λίγοι είναι εκείνοι που δεν τον εκτιμούν και λάθος τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ