aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαι ξαφνικά… Χριστοφόρου

Και ξαφνικά… Χριστοφόρου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και ξαφνικά… επιστροφή του Κύπρου Χριστοφόρου στον Άρη. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός, που μετεγγράφηκε στον ΑΠΟΕΛ πέρσι το καλοκαίρι, χωρίς όμως να πάρει αρκετές ευκαιρίες, θα ενταχθεί και πάλι στο έμψυχο δυναμικό της λεμεσιανής ομάδας. Ο Χριστοφόρου επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε με ελευθέρα μετεγγραφή και σ’ αυτό διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους. Την παραχώρηση του δεξιού μπακ στον Άρη ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ χθες το απόγευμα.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι ο Κύπρος Χριστοφόρου θα ενσωματωθεί από αύριο (σ.σ. σήμερα) στις προπονήσεις του Άρη Λεμεσού», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση. Σε γνώριμα λημέρια ο Χριστοφόρου, που ενισχύσει σημαντικά τον Άρη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πίεση σε όλους τους χώρους, επιθετικό πνεύμα και σωστή αμυντική συμπεριφορά, είναι τα στοιχεία που θέλει ο Νικόλας Μαρτίδης να παρουσιάσει ο Άρης τη νέας σεζόν. Η ομάδα της Λεμεσού είναι σε καλό δρόμο, για να δημιουργήσει ένα ικανό σύνολο. Οι προσθήκες που έγιναν κρίνονται ποιοτικές και μια απ’ αυτές είναι του Σλοβένου Νταβίντ Πόλιανετς.

Ο 26χρονος εξτρέμ ήταν από τους κορυφαίους της Καρμιώτισσας πέρσι. Ο ένας χρόνος εμπειρίας του στην Κύπρο, αναμένεται να λειτουργήσει θετικά για ακόμη καλύτερη παρουσία με τα χρώματα του Άρη. Η προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας ήταν να ενισχύσει την ομάδα με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την ποιότητα τους θα δώσουν την ώθηση για υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ