aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαι τώρα φουλάρει για τις μετεγγραφές

Και τώρα φουλάρει για τις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πιστώνοντας στο ταμείο 16-17 εκατομμύρια ευρώ από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξυπακούεται πως στον ΑΠΟΕΛ έχουν πλέον μεγαλύτερη οικονομική άνεση για να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού, ντύνοντας στα χρώματα του συλλόγου εκείνους τους ποδοσφαιριστές που θα διευρύνουν το αγωνιστικό βεληνεκές του συνόλου.

«Κοιτάξτε, είναι πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή που θα παρθούν οι αποφάσεις. Υπάρχει ο περιορισμός των θέσεων, αλλά και ο περιορισμός των ξένων, αλλά και των κοινοτικών παικτών. Πάντα με τη συνεργασία του Δώνη και μετά το Σαββατοκύριακο, θα μπούμε στη διαδικασία να υλοποιήσουμε και τα θέλω του προπονητή μας», σχολίασε επί του συγκεκριμένου ζητήματος ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στον  Active 107.4 & 102.5, αφήνοντας ξεκάθαρα να νοηθεί πως ό,τι ζητήσει ο κόουτς θα το έχει.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ λίγων ημερών, οι πρωταθλητές θα προχωρήσουν σε τρεις προσθήκες. Θα εγγραφεί στο ρόστερ ένας παίκτης κάτω των 22 ετών που θα αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας ώστε να αποτελέσει το back up του Ζίφκο Μιλάνοφ. Από εκεί και πέρα, με δεδομένο το γεγονός πως ο Βάντερ Βιέιρα μετρά ώρες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» καθώς θα πωληθεί (η διοίκηση δέχθηκε δύο προτάσεις), στον  ΑΠΟΕΛ θα κινηθούν για την προσθήκη δεξιού εξτρέμ.

Τέλος, στην ομάδα της Λευκωσίας θα προσπαθήσουν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό άλλον έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης. Παίκτη που θα είναι γρήγορος, ευέλικτος και γενικώς, τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του θα διαφέρουν από αυτά των Ιγκόρ ντε Καμάργκο και Μίκαελ Ποτέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ