aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαι στο βάθος… Αρτυματάς

Και στο βάθος… Αρτυματάς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΤΙΧΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Σε μια παράξενη συγκυρία-ατυχία, η αποστολή του ΑΠΟΕΛ συνάντησε στην Αστάνα πολικό κρύο που δεν μπορούμε εύκολα να το συνηθίσουμε. Ενώ η φυσιολογική θερμοκρασία γι’ αυτή την περίοδο στην περιοχή είναι -5 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία είναι περισσότερους από 20 βαθμούς κάτω από την κανονική! Όταν φτάσαμε στις 18:30 τοπική ώρα, η θερμοκρασία ήταν -28 βαθμούς και τα πάντα χιονισμένα!

Οι γαλαζοκίτρινοι επέλεξαν να πάνε στο Καζακστάν δύο μέρες νωρίτερα από τον αγώνα της Πέμπτης, προκειμένου να προσαρμοστούν, όσο γίνεται, στις απίστευτες καιρικές συνθήκες αλλά και στον πλαστικό χλοοτάπητα του εντυπωσιακού «Αστάνα Αρένα». Οι απουσίες των Ορλάντι (ταλαιπωρείται από ίωση) και Μπερτόλιο (έμεινε στην Κύπρο για ενδυνάμωση) σε συνδυασμό με την πολύ άσχημη εμφάνιση του Μπρεσάν στο ντέρμπι με την ΑΕΛ αναγκάζουν τον Τόμας Κρίστιανσεν να δοκιμάσει ν’ αλλάξει κάποια πράγματα.

Ίσως επιστρατευτεί ο ξεχασμένος Κωστάκης Αρτυματάς. Αν πάρει φανέλα βασικού ο Κύπριος διεθνής, τότε θα προωθηθεί ο Βινίσιους σε πιο επιθετικογενή ρόλο. Ο Ντε Καμάργκο διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα αλλά όχι με καθαρά επιθετικό ρόλο. Κάποια αλλαγή πιθανότατα θα έχουμε και στα άκρα μεσοεπιθετικά. Ο Αλωνεύτης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Οι Καζάκοι παρουσιάζονται χωρίς κανένα άγχος και δηλώνουν πολύ αισιόδοξοι ότι θα κάνουν στον αυριανό αγώνα την πρώτη τους νίκη στον Β’ Όμιλο. Έχουν ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία (πρωτάθλημα και κύπελλο) τις εγχώριες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και με άριστη ψυχολογία θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ. Θα έχουν πολύ δύσκολη αποστολή οι γαλαζοκίτρινοι αλλά αν παρουσιαστούν έτοιμοι και αποφασισμένοι, μπορούν να φτάσουν σε μια νέα επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ