aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στη φαρέτρα

Και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στη φαρέτρα

Στη διάθεση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ τέθηκε από χθες ο Βάντερ Βιέιρα. Ο Βραζιλιάνος που είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, εγκατέλειψε το ατομικό πρόγραμμα, γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμό και θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ.

Πρόκειται για μια ευχάριστη εξέλιξη καθώς ο γρήγορος και τεχνίτης ποδοσφαιριστής είχε πολύ καλή απόδοση στο ματς με την ΑΕΛ, δείχνοντας πως για τον κυριακάτικο «τελικό» θα βρίσκεται σε εκείνη την αγωνιστική κατάσταση για να δώσει τις δέουσες λύσεις εάν και εφόσον ασφαλώς κριθεί ότι πρέπει να αγωνιστεί. Αντιθέτως, ο Νικόλας Ιωάννου ακολούθησε χθες πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, οπότε δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του. Ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Γιάννης Γιαννιώτας, με τη συμμετοχή να ξεκαθαρίζει μέχρι την αυριανή προπόνηση.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στη διάθεση του Δανού προπονητή θα είναι ο Ζίφκο Μιλάνοφ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία λόγω καρτών. Σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται πλέον και ο Βινίσιους που χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας. Σε καλό βαθμό ετοιμότητας είναι και ο Γιώργος Εφραίμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ