aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚαι ο Γουίλερ στην ακίδα του Γιοβάνοβιτς!

Και ο Γουίλερ στην ακίδα του Γιοβάνοβιτς!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, που επικαλείται κύκλους μάνατζερ, το όνομα του Χρίστου Γουίλερ έχει ήδη κυκλωθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εδώ και καιρό τον παρακολουθεί και τσεκάρει την πρόοδο και την εξέλιξή του.

Βέβαια δεν είναι εύκολη περίπτωση καθώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει την τελευταία ημέρα του Μαρτίου του 2023.

Στη συνέχεια αναφέρει το δημοσίευμα: «Ωστόσο εκτιμάται πως αν οι πράσινοι αποφασίσουν να μετουσιώσουν το φιλολογικό ενδιαφέρον τους σε πράξη θα βρεθεί ο τρόπος για να τον κάνουν δικό τους. Δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου της Λευκωσίας (σ.σ.: εννοείται πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι προέρχεται από γεμάτη χρονιά με 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει χριστεί διεθνής τόσο με τις μικρές Εθνικές της Κύπρου όσο και με την Ανδρών.

Ο ΑΠΟΕΛ δαπάνησε 300.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό του και με δεδομένο ότι δεν μένει ελεύθερος προφανώς θα εγείρει απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει πρόωρα. Όμως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή καθώς οι σχέσεις Παναθηναϊκού και ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ