aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚαι Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία και ΑΕΚ στη Λάρνακα ο ΑΠΟΕΛ...

Και Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία και ΑΕΚ στη Λάρνακα ο ΑΠΟΕΛ…

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων ένεκα των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας απέναντι σε Ελλάδα και Βοσνία, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ (πλην των διεθνών) να ξεκουραστούν καθώς με την επανέναρξη των αγώνων θα έχουν μπροστά τους ένα… βουνό να ανέβουν.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν έδωσε χθες ρεπό στους ποδοσφαιριστές, το ίδιο θα κάνει και το Σαββατοκυρίακο. Τον μήνα που διανύουμε, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει τέσσερα παιχνίδια, με δύο εκ των οποίων να έχουν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΖ και πέντε μέρες μετά θα τα πει με τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό 90λεπτο στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Κερδίζοντας θα βρεθεί στην εξώπορτα των «32» της διοργάνωσης. Στις 24 Οκτωβρίου θα μετρήσει δυνάμεις με τον Εθνικό στο ΓΣΠ και το αγωνιστικό πρόγραμμα του μήνα θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο παιχνίδι στη Λάρνακα απέναντι στην ΑΕΚ (29/10).

Την ομάδα που τα δύο τελευταία χρόνια «πάλεψε» σχεδόν έως το φινάλε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε το διάστημα που μεσολαβεί έως την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων κρίνεται πάρα πολύ σημαντικό. Οι παίκτες θα πάρουν τις απαιτούμενες ανάσες προκειμένου να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο «φρέσκοι» και να ανταποκριθούν στα ματς που θα κληθούν να αγωνισθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ