aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καυτό» καλοκαίρι για τον Γκαγιάς Ζαχίντ

«Καυτό» καλοκαίρι για τον Γκαγιάς Ζαχίντ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Άρχισαν πάλι τα όργανα και όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «ζεστό» για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στη λήξασα σεζόν στο ποδόσφαιρό μας. Ο λόγος ασφαλώς για τον Γκάγιας Ζαχίντ, με τα 10 τέρματα και τις 19 ασίστ στο ενεργητικό του.

Διαβάστε επίσης: «€2.000.000 στον ΑΠΟΕΛ και €450.000 στον Ζαχίντ»!

Ο ποδοσφαιριστής που συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα της Τουρκίας. Μετά την Μπασακσεχίρ, ομάδα που προσέφερε 3.000.000 ευρώ για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο, όπως γράφουν στη γειτονική χώρα, η Τραπεζούντα εκδηλώνει τώρα ενδιαφέρον για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του 23χρονου. Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να πιστώσει 2.000.000 ευρώ στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ ώστε να συναινέσει για την παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης: Τρέλα για τον Αλ-Τάαμαρι: Δημιούργησαν σελίδα «ABOEL Arabia» (pics)

Ακόμη κι αν κατατεθεί επίσημη πρόταση (στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν κάτι υπόψη τους), μ’ ένα τέτοιο ποσό πολύ δύσκολα η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα πει το «ναι», από τη στιγμή που προ λίγων μηνών είχε απορρίψει μεγαλύτερη προσφορά. Να μην ξεχνάμε, παραλλήλως, πως στο συμβόλαιο του Ζαχίντ υπάρχει ρήτρα ύψους 4.000.000 ευρώ. Οπότε, σύλλογος που θέλει να κάνει δικό του τον παίκτη, θα πρέπει να είναι σε θέση να το καταβάλει ή να έχει την οικονομική ευχέρεια να δώσει ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ