aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Καμπανάκι» για κεντρικό αμυντικό

«Καμπανάκι» για κεντρικό αμυντικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε μετά την επιστροφή από την Πολωνία, η επιτροπή προγραμματισμού, ο Μάριο Μπέιν και Χουάνχο Λορένθο τρέχουν.

Η προσπάθεια επικεντρώνεται στην εξεύρεση κεντρικού αμυντικού και στο πλάνο αυτό περιλαμβάνεται και το όνομα του Καρλάο, όπως και μερικών ακόμα άλλων περιπτώσεων που βρίσκονται ψηλά στη λίστα. Προς το παρόν το όνομα του Βραζιλιάνου βρίσκεται στην «αναμονή», αφενός γιατί οι απαιτήσεις της Τορίνο είναι ψηλές (σε σχέση με το τι προσφέρει ο ΑΠΟΕΛ) και αφετέρου ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν γυρίζει την κεφαλή προς τα μέρη μας.

Οι πρωταθλητές κρατούν καλά κλειστά τα χαρτιά τους, σε ό,τι αφορά ονόματα και συγκεκριμένες περιπτώσεις, άλλο τόσο βέβαιο είναι πως οι στόχοι έχουν αναγνωρισθεί και έχουν γίνει μάλιστα και κρούσεις. Από την κουβέντα, ωστόσο, μέχρι να καταλήξουν σε συμφωνία υπάρχει πολύς δρόμος να καλυφθεί, τη στιγμή που τα χρονικά περιθώρια, σε ό,τι αφορά το θέμα του σέντερ μπακ, αρχίζουν να στενεύουν.

Από την άποψη πως ο 2ος προκριματικός και το παιγνίδι με την Ντούντελανζ πλησιάζει και η μοναδική επιλογή επί της παρούσης είναι μόνο ο Γιώργος Μερκής, αφού ο Ρουέδα δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει το παιγνίδι αυτό. Μια προσωρινή -και μόνο προσωρινή- λύση μπορεί να δοθεί εκ των έσω, στον αγώνα του 2ου προκριματικού, κάτι όμως που δεν μπορεί με κανένα τρόπο να γίνει και στον 3ο προκριματικό.

Με δεδομένο λοιπόν ότι οι πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού (όπου λογικά θα βρίσκονται οι πρωταθλητές Κύπρου) είναι ορισμένοι στις 25 και 26 Ιουλίου, γίνεται ξεκάθαρο πως ο άμμος από την κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα. Γιατί δεν είναι μόνο να βρεθεί και να αποκτηθεί ο κεντρικός αμυντικός για τον οποίο ψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ, αλλά υπάρχει και ένα θέμα για να μπει και να «δέσει» με την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ