aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ και τώρα γράφει Ιστορία!

Ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ και τώρα γράφει Ιστορία!

Θυμάστε εκείνη την TNS που βρήκε στον δρόμο του ο ΑΠΟΕΛ στον β’ γύρο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ; Στην Ουαλία εξασφάλισε ισοπαλία 0-0, ενώ στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ καθάρισαν οι Αλεξάνδρου, Σωτηρίου και Ντε Βινσέντι. Εκείνο το 3-0 στις 19 Ιουλίου 2016 κάνει ήδη τον γύρο του πλανήτη, αφού η TNS ετοιμάζεται να γράψει Ιστορία.

Στις 26 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Ντρούιτς που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ουαλικού πρωταθλήματος και σε περίπτωση νίκης θα ισοφαρίσει το στοιχειωμένο ρεκόρ συνεχόμενων νικών του Άγιαξ από την περίοδο που έπαιζε ο Γιόχαν Κρόιφ! Από την ημέρα που ηττήθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ, οι «Νέοι Άγιοι» μετρούν 19 νίκες σερί στο πρωτάθλημα κι άλλες έξι σε άλλες διοργανώσεις. Σύνολο 25 σερί νίκες!

Αν η TNS νικήσει στην Boxing Day, θα φτάσει στις 26 σερί και θα ισοφαρίσει τον Άγιαξ, ενώ κατά διαβολική σύμπτωση, στις 30 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει και πάλι την Ντρούιτς, αυτή τη φορά στην έδρα της, κι αν φύγει νικήτρια, θα πετύχει κάτι που δεν πέτυχε καμιά άλλη ομάδα στον πλανήτη!

Το εκπληκτικό είναι ότι η TNS θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα Ουαλίας στις 15 Ιανουαρίου 2017, εντός έδρας κόντρα στη Νιούτον. Δουλειά στο χέρι της, δηλαδή, να πετύχει το απόλυτο 22/22.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ