aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ήταν ρίσκο για τον ΑΠΟΕΛ που με πήρε»

«Ήταν ρίσκο για τον ΑΠΟΕΛ που με πήρε»

Ο Γιώργος Μερκής ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα για μπάλα».

Μίλησε για τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Ιαννουάριο, για την αντιμετώπιση που είχε και έχει από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τη σημασία της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Τι είπε ανάμεσα σε άλλα ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ρίσκο για τον ΑΠΟΕΛ που πήρε ένα παίκτη που είχε οκτώ μήνες να παίξει. Τους ευχαριστώ γι’ αυτή την εμπιστοσύνη, το μόνο που είχα να κάνω ήταν να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».

Και πρόσθεσε: «Το πείσμα που είχα, ήταν αυτό που με βοήθησε να επανέλθω και να μπω άμεσα στην ομάδα. Δεν πίστευα ότι είχα τελειώσει ποδοσφαιρικά, όπως πίστευαν κάποιοι. Είχα πείσμα, με βοήθησαν όλοι βέβαια στην ομάδα, όπως ο Τιμούρ Κετσπάγια, που πίστεψε σε εμένα.

Εκεί που ήμουν ένας «εχθρός» και με έβρισκαν μπροστά τους, με αγκάλιασαν όλοι. Ήταν λογικό ο κόσμος να είχε τις αμφιβολίες του και να υπάρχει κριτική στην αρχή, αλλά με τον χρόνο επανήλθα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι μία δικαίωση προσωπική και χαρά για την οικογένεια μου που με στήριξε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ