aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ήταν καλή η προσφορά για τον Γιάκολις, ήθελε να φύγει»

«Ήταν καλή η προσφορά για τον Γιάκολις, ήθελε να φύγει»

Στην Κύπρο αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής (1/2) ο Αντόνιο Γιάκολις.

Η τέταρτη χρονικά και πιο ηχηρή μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο αποκτήθηκε με ελευθέρα από την Στεάουα Βουκουρεστίου έναντι 75.000 ευρώ (το συνολικό κόστος θα φτάσει περίπου στις 100 χιλιάδες ευρώ) και ο Κροάτης εξτρέμ που εντυπωσίασε στο μεγαλύτερο διάστημα της παρουσίας του στον Απόλλωνα την σεζόν 2017/18 θα ανήκει στους γαλαζοκίτρινους για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: O μισθός του Γιάκολις και τα χαρτιά του Μπεκάλι

Σχολιάζοντας την μετεγγραφή του Γιάκολις ο προπονητής της Στεάουα, Μίχαϊ Τέγια ανέφερε ότι ήταν η προσφορά του ΑΠΟΕΛ ήταν καλή, ενώ ήταν και επιθυμία του 26χρονου ποδοσφαιριστή να φύγει από την Στεάουα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Στεάουα: «Ήταν μία καλή προσφορά για τον Γιάκολις, ήταν ευχαριστημένος. ‘Ηταν μία επιλογή που θεωρούσε καλύτερη και δεν είναι καλό να εμποδίζεις ένα παίκτη που θέλει να φύγει. Έχουμε τρεις άλλους επιθετικούς και ήμασταν έτοιμοι για αποχώρηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ