aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΙταλική «ουρά» για τον Καβενάγκι

Ιταλική «ουρά» για τον Καβενάγκι

Στον αστερισμό του Φερνάντο Καβενάγκι κινούνται στον…πλανήτη – Αρη. Από την στιγμή που κυκλοφόρησε το ενδιαφέρον και η κρούση του Αρη στον Αργεντινό φορ, άπαντες στον «οργανισμό» της ομάδας ξεσηκώθηκαν και αναμένουν με τεράστια αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης.

Εδώ που τα λέμε κοτζάμ Καβενάγκι είναι αυτός, όχι παίξε – γέλασε, έστω κι αν ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν κουβαλά την αίγλη του παρελθόντος και προέρχεται από ένα χειρουργείο χιαστών.

Κάτι που σημαίνει πως έχει μια μακρά αποχή λόγω τραυματισμού, αν και οι εκπρόσωποί του ορκίζονται και έχουν στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου τις ιατρικές βεβαιώσεις, που πιστοποιούν πως ο παίκτης υποβλήθηκε σε απολύτως επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση χιαστών κι έχει επανέλθει πλήρως.

Στον Αρη έσπευσαν να τον προσεγγίσουν και να του εκφράσουν το ενδιαφέρον για την συνεργασία τους, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως πρόκειται για ένα μεταγραφικό project με υψηλό συντελεστή δυσκολίας.

Κι αυτό διότι εκτός από τους «κιτρινόμαυρους» το ίδιο ενδιαφέρον έχουν εκφράσεις προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ουκ ολίγες – made in Italy – ομάδες, όπως η Μπάρι, η Πίζα (του δικού μας Τζενάρο Γκατούζο) η Τσεζένα και η Τορίνο.

Και η παραδοσιακά η πρώτη επιλογή των Αργεντίνων παικτών ήταν και παραμένει η Ιταλία. Συν τοις άλλοις, ο εκπρόσωπος του Καβενάγκι agent Νέστορ Σίβορι διατηρεί μεγάλα κονέ στην αγορά της γειτονικής χώρας με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Κι ακόμη και αν εν έτει 2016 δεν έχουμε να κάνουμε με τον Καβενάγκι του παρελθόντος, το ειδικό βάρος του λεγάμενου είναι τέτοιο, που η μεταγραφή του προκαλεί ντόρο και γίνεται θέμα σε όλο τον κόσμο.

Κάνοντας ένα μίνι rewind θα θυμηθούμε πως τον Ιανουάριο του 2013 ισπανικά δημοσιεύματα τον έφερναν στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, σε μια περίοδο όπου είχε χάσει την θέση του στην ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ και αναζητούσε άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, μετακομίζοντας εν τέλει στο Μεξικό για λογαριασμό της Πατσούκα.

Λίγο αργότερα είχε προταθεί στον Ολυμπιακό τον Μάιο του ΄14, χωρίς όμως να κάνει «κλικ» στα παιδιά του Πειραιά και να γίνει έτσι συμπαίκτης με το φιλαράκι και συμπατριώτη του Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ το καλοκαίρι του ΄15 – πριν υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ – το όνομά του «παρέλασε» απ΄το ρεπορτάζ του Αστέρα Τρίπολης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ