aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΙταλική ομάδα καλεί… Τραμετσάνι!

Ιταλική ομάδα καλεί… Τραμετσάνι!

Σκούρα είναι τα πράγματα για τον προπονητή του Λιβόρνο, Ρομπέρτο Μπρέντα, καθώς η ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στην 2η κατηγορία, βρίσκεται στην πρότελευταια θέση με 10 βαθμούς σε 13 παιχνίδια.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας έχει στρέψει την προσοχή της στην εξεύρεση νέου προπονητή και το όνομα του τέως τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, είναι στο προσκήνιο. Σε σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «seriebnews.com» γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Ιταλό τεχνικό ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής της Ίντερ, έχει εμπειρίες από την Εθνική Αρμενίας αλλά και από την παρουσία του στο νησί μας για λογαριασμό των γαλαζοκιτρίνων.

Το όνομα του Τραμετσάνι δεν είναι το μοναδικό που βρίσκεται στη λίστα του Λιβόρνο, καθώς και ο Gigi Di Biagio είναι στα υπόψιν. Όπως καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα, αν ο Ιταλός τεχνικός καταλήξει στον πάγκο της ομάδας, τότε θα είναι η πρώτη του εμπειρία σε ομάδα της χώρας του. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, ενώ υπενθυμίζουμε πως από τον Αύγουστο που αποδεσμεύτηκε από τον ΑΠΟΕΛ ο Τραμετσάνι, δεν έχει βρει ποδοσφαιρική στέγη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ