Ταυτίζεται με τον Πρόδρομο Πετρίδη η FIPAV

Μετά από προσεκτική εξέταση και εις βάθος προβληματισμό σχετικά με τη συνεχιζόμενη κατάσταση της έκτακτης ανάγκης που συνδέεται με την πανδημία του Covid-19 (κορωνοϊό), η ιταλική ομοσπονδία βόλεϊ (FIPAV) αποφάσισε την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, σε κάθε σειρά και κατηγορία.

Η FIPAV, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία, θεωρεί ότι όλα τα εθνικά, περιφερειακά και τοπικά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν χωρίς να αναδειχθούν πρωταθλητές και να σημειωθούν άνοδοι και υποβιβασμοί. Όπως θεωρεί ότι πρέπει να γίνει και στο κυπριακό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, κάτι που επεσήμανε τόσο σε δηλώσεις του στον Active, όσο και στο «Goal.com.cy» πρόσφατα.

Κατά την ανάλυση της κατάστασης το ομοσπονδιακό συμβούλιο, υπό την προεδρία του Μπρούνο Κατάνεο, έλαβε υπόψη την πρόσφατη πρωθυπουργική απόφαση και τα διατάγματα της κυβέρνησης και των περιφερειών, στα οποία δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες σχετικά με τη δυνατότητα επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας υπό συνθήκες πλήρους ασφαλείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ