aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΊσως πάρει παράταση του Κρίστιανσεν

Ίσως πάρει παράταση του Κρίστιανσεν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο όσον αφορά στο θέμα παραμονής ή όχι του Τόμας Κρίστιανσεν, όπως μας ειπώθηκε χθες από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, εκεί που ο στόχος ήταν προ ημερών να ξεκαθαρίσει το ζήτημα έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να πάρει παράταση λίγων ακόμη ημερών.

Δηλαδή, οι δύο πλευρές να μπουν σε ουσιαστικές συζητήσεις μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου, κάτι που σημαίνει πως μετά την ερχόμενη Τετάρτη θα γραφτεί ο επίλογος σε ένα σημαντικό κεφάλαιο που άπτεται του προγραμματισμού. Στο παρόν στάδιο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πού θα γείρει τελικά η ζυγαριά.

Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, οπότε μονάχα ο χρόνος θα δείξει για το ποια κατάληξη θα έχουν οι επαφές. Σημαντική πάντως παράμετρος αποτελεί η στάση των παικτών, ακόμη και αυτών που δεν βρίσκονταν στις πρώτες επιλογές του Δανού προπονητή, οι οποίοι εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για το έργο που επιτελεί στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», αυτός και οι συνεργάτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ