aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ίσως πάει σε άλλη ομάδα ο Ρόμο»

«Ίσως πάει σε άλλη ομάδα ο Ρόμο»

Σε δημοσίευμα της βενεζουελάνικης ιστοσελίδας «meridiano.com.ve» γίνεται λόγος για πιθανή συμμετοχή του Ραφαέλ Ρόμο στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ επικαλείται κυπριακά ΜΜΕ πως ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας είναι πολύ πιθανόν να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα για να πάρει λεπτά συμμετοχής. Από πλευράς γαλαζοκιτρίνων δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης: Η ποιότητα του Νικόλα… δεν αφήνει επιλογή στον Μπαλταζάρ!

Μεταξύ άλλων τονίζεται στον δημοσίευμα:

«Ο Ραφαέλ Ρόμο, τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο έχει δύο επιλογές για την φετινή σεζόν με την ομάδα του. Το μέλλον του ποδοσφαιριστή, που δεν αγωνίστηκε στα πρώτα ευρωπαικά παιχνίδια της ομάδας του ίσως κριθεί αυτή την εβδομάδα. Ίσως ο Ρομό να κάνει ντεμπούτο την Πέμπτη στον αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό του Μπαλταζάρ

Τα τοπικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής θα παίξει για πρώτη φορά μετά τις όχι και τόσο καλές εμφανίσεις του Μπόι Βάτερμαν. Σε τέτοια περίπτωση θα παραμένει στον ΑΠΟΕΛ για την ερχόμενη σεζόν. Η δεύτερη επιλογή είναι να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα (αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020), έτσι ώστε να του δοθούν λεπτά συμμετοχής, όπως έγινε και πέρσι με την Μπέερσοτ-Βιλράικ στο Βέλγιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ