aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΊσως επιφυλάσσει εκπλήξεις ο Πάμπος με τον ΑΠΟΕΛ

Ίσως επιφυλάσσει εκπλήξεις ο Πάμπος με τον ΑΠΟΕΛ

Εκτός από έναν ισχυρό αντίπαλο, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ο Ολυμπιακός θα έχει στο σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και τα «θέματά» του. Οι μαυροπράσινοι θα προσπαθήσουν για το βαθμολογικό όφελος στο Μακάρειο, που θα τους βοηθήσει στην προσπάθεια για απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, η σημερινή ενδεκάδα, πέρα από τις υποχρεωτικές αλλαγές, ίσως επιφυλάξει και κάποιες εκπλήξεις.

Κατ’ αρχάς, πολύ δύσκολα θα βρεθούν στην αποστολή οι Ραφαέλ Ακόστα και Φαμπρίς Κα, ενώ δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Τιάγκο Αζουλάο και ο τιμωρημένος Σαμπίνια. Το ευχάριστο είναι ότι είναι διαθέσιμοι οι Αμντί Μπιλάλ και Ουσμάν Σιντιμπέ. Μάλιστα, έχουν πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, ο Πάμπος Χριστοδούλου ίσως προφυλάξει έναν ή δύο ποδοσφαιριστές, έχοντας το μυαλό στο ντέρμπι της ουράς με τη Δόξα που ακολουθεί. Βασικός υποψήφιος ο Παναγιώτης Ζαχαρίου, ο οποίος έχει δύο κίτρινες κάρτες και αν αντικρύσει άλλη μία θα χάσει το επόμενο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ