aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΉρθε ο Μπέιν με τα… δώρα!

Ήρθε ο Μπέιν με τα… δώρα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Προσγειώθηκε» στην Κύπρο ο Μάριο Μπέιν και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται σήμερα στην Κύπρο και όπως είναι φυσικό, αλλά και αναμενόμενο θα ανέβουν οι ρυθμοί και θα «τρέξει» ο προγραμματισμός.

Οι πρωταθλητές βρίσκονται σε καλό δρόμο, αφού μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί πέντε ποδοσφαιριστές (Ποτέ, Ρουέδα, Ρόμο, Αντωνίου, Χριστοφόρου), ανανέωσε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, με κάποιους άλλους λύθηκε η συνεργασία (Μπαράλ), ενώ κάποιοι άλλοι δεν τους ανανεώθηκε το συμβόλαιο (Αστίθ). Υπάρχουν όμως πολλά να γίνουν ακόμη.

Θεωρητικά και μόνο θεωρητικά το πρώτο που θα γίνει με την κάθοδο του νέου τεχνικού είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με όσους θα συνεχίσουν, αφού δεν αποτελεί μυστικό πως κάποιοι δεν θα συνεχίσουν, ενώ είναι στη μέση και οι δανεισμοί των Γιαμπερέ και Κάνιας. Ως προς το θέμα της ενίσχυσης ο Μάριο Μπέιν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει δώσει συγκεκριμένες προτάσεις προς τη διοίκηση και τον Χουάνχο Λορένθο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Όπως κατ’ επανάληψη έχει λεχθεί ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει σε όλες τις θέσεις, αυτή τη φορά ωστόσο προτεραιότητα θα δοθεί στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις, στον ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βιαστούν, αφού και χρόνος υπάρχει, αλλά και γιατί  θέλουν να είναι σίγουροι για το κάθε τους βήμα. Ακόμα κι αν το ρόστερ δεν ολοκληρωθεί με την έναρξη της προετοιμασίας, αυτό κάθε άλλο αγχώνει τους παράγοντες της ομάδας και το τεχνικό τιμ. Η ομάδα είναι επαρκώς στελεχωμένη για τον πρώτο τουλάχιστον αγώνα στην Ευρώπη, οπόταν ακόμα κι αν υπολείπονται μια ή δυο προσθήκες αυτό μπορεί να γίνει, αφού ο Μάριο Μπέιν και οι συνεργάτες του βεβαιωθούν για τις θέσεις στις οποίες πρέπει να γίνουν οι προσθήκες αυτές.

Μπορεί η τακτική αυτή να περικλείει και μια δόση ρίσκου, μικρή ή μεγάλη, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι να παρουσιαστεί ο ΑΠΟΕΛ έτοιμος σε κάθε είδους πρόκληση, εντός και εκτός τειχών. Και ειδικότερα στις ευρωπαϊκές προκλήσεις και το όνειρο που λέγεται όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ