aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΙωάννου: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, ήμασταν τυχεροί»

Ιωάννου: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, ήμασταν τυχεροί»

Την παραδοχή πως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και ήταν τυχερός που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Μπακού έκανε ο Νικόλας Ιωάννου μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος της ισόπαλης (2-2) αναμέτρησης.

Ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως το γκολ που πέτυχε ήταν δουλεμένο στην προπόνηση, ενώ σχετικά με τον τραυματισμό του επεσήμανε ότι θα διαφανεί τις επόμενες μέρες το μέγεθος της ζημιάς, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αν και νιώθει πόνους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και ότι έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα για να μείνουμε ζωντανοί στην πρόκριση. Σε κάποιους τομείς ήμασταν καλοί, όμως πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και ήμασταν τυχεροί που πήραμε το βαθμό. Δεν επηρεαστήκαμε από το γρήγορο γκολ. Επανήλθαμε, το γυρίσαμε το παιχνίδι και δεχθήκαμε ένα γκολ γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι στη φάση του κόρνερ».

Αλλάζει τα δεδομένα στην ομάδα γιατί προερχόσασταν από κακές εμφανίσεις: «Είναι ένας σημαντικός βαθμός. Τους έχουμε στο ΓΣΠ, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να κερδίσουμε και να πιστέψουμε στην πρόκριση».

Αν ήταν δουλεμένο το γκολ στην προπόνηση: «Το δουλεύουμε στην προπόνηση. Το πίστεψα και σκόραρα».

Για τον τραυματισμό του: «Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν πιστεύω να είναι κάτι το πολύ σοβαρό, αλλά πονάω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ