aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΙωάννου: «Μου αρέσει η θέση που παίζω, είναι ένα ωραίο σύστημα»

Ιωάννου: «Μου αρέσει η θέση που παίζω, είναι ένα ωραίο σύστημα»

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Νικόλας Ιωάννου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Αρχικά, ο νεαρός άσος ανέφερε για το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του: «Ήταν πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι για μας. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ η Ανόρθωση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε την κατοχή. Καταφέραμε να σκοράρουμε από στημένη μπάλα. Δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να βγούμε πιο ψηλά, να πιέσουμε και να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για τον σχηματισμό (3-5-2) που παρατάσσει τον ΑΠΟΕΛ ο Πάολο Τραμετσάνι, ο αμυντικός των «γαλαζοκιτρίνων» ανέφερε: «Είναι ένα ωραίο σύστημα, μας αρέσει όλους. Έχει 2 μήνες που το δουλεύουμε, μας βγαίνει στο γήπεδο Μου αρέσει η θέση που αγωνίζομαι πάρα πολύ. Μου αρέσει να βγαίνω με τη μπάλα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το γκολ που πέτυχε σε βάρος της Ανόρθωσης, είπε: «Σημασία οι 3 βαθμοί, όχι ποιος σκοράρει. Είμαι πολύ χαρούμενος για το 2ο γκολ που πέτυχα, θα συνεχίσω να δίνω το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ