aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΊνγκερμπριγκστεν: «Έχουμε την εμπειρία να το αντιμετωπίσουμε» (pics)

Ίνγκερμπριγκστεν: «Έχουμε την εμπειρία να το αντιμετωπίσουμε» (pics)

Στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Ρόζενμποργκ δήλωσε τα εξής.

«Δεν νομίζω ότι ο καιρός είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΑΠΟΕΛ. Θα είναι ζεστός για όλους. Είναι κάτι όμως που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο στάδιο το ΓΣΠ, έχουμε όμως την εμπειρία να το αντιμετωπίσουμε κι αυτό».

Σε ερώτηση αν η ομάδα του είναι φαβορί, σημείωσε:

«Δεν νομίζω να αλλάξουμε κάτι τακτικά. Ήμασταν καλοί για 60-70 λεπτά και πρέπει να διορθώσουμε αυτά που έμειναν. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω να εκμεταλλευτούμε το υπέρ μας σκορ και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Κύπρο:

«Ο καιρός είναι πολύ ζεστός, αλλά είναι για όλους. Δεν το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα για το ΑΠΟΕΛ. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, δεν το σκεφτόμαστε πολύ. Έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα του ΓΣΠ, γνωρίζουμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο».

Για την πρώτη της Ρόζενμποργκ στην Ευρώπη:

«Έχει επηρεάσει η αλλαγή προπονητή. Η Ρόζενμποργκ ήταν μία ομάδα που έψαχνε την ταυτότητα της. Τώρα επιστρέφουμε, μαζί και ο κόσμος και είμαστε σε καλό δρόμο».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ