aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΊνγκεμπριγκτσεν: «Η ετοιμότητα των νέων και η... ανταπόδοση στην Ανόρθωση»

Ίνγκεμπριγκτσεν: «Η ετοιμότητα των νέων και η… ανταπόδοση στην Ανόρθωση»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΑΠΟΕΛ ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Ίνγκεμπριγκτσεν, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ετοιμότητα των νεοφερμένων.

Για το παιχνίδι, σχολίασε: «Ήταν δύσκολο για εμάς με τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια γιατί δεν έχουμε τις προπονήσεις που θέλουμε. Ελέγξαμε το παιχνίδι, η Nέα Σαλαμίνα είναι οργανωμένη ομάδα. Προσπαθήσαμε να έχουμε ισορροπία. Χάσαμε την υπομονή μας στο τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο, κρατήσαμε τη μπάλα, είχαμε την τύχη να σκοράρουμε, όμως μείναμε πίσω και δεχθήκαμε το γκολ. Αξίζαμε τους τρις βαθμούς, είμαι περήφανος και είμαι σίγουρος πως οι ομάδες θα δυσκολευτούν να χτυπήσουν τη Νέα Σαλαμίνα».

Για την ετοιμότητα των νεοφερμένων, είπε: «Χρειαζόμαστε χρόνο στις προπονήσεις, ουσιαστικά βλέπουμε μόνο βίντεο. Ο Φεβρουάριος είναι γεμάτος. Οι παίκτες χρειάζονται τα παιχνίδια, ώστε να βελτιωθούν. Καθώς περνούν οι μέρες θα βελτιωθούν οι παίκτες όπως επίσης και εμείς».

Για την Ανόρθωση, απάντησε: «Είναι ένας τελικός. Έχουμε την ευκαιρία να πλησιάσουμε. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, είναι καλή ευκαιρία να ανταποδώσουμε».

Για την λίστα της UEFA ενόψει Βασιλείας, ανέφερε: «Έχουμε μιλήσει, αλλά δεν καταλήξαμε ακόμη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ